Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
8) Kažu neki da je i On gotov.


Ako imaŠ neku neispunjenu želju napiši ovde.
Mislim, čitav taj "koncepAt" estE malo glup, el kO još kome u današnje vreme ispUnjava želje tek tako..., i tako.

Al jO5 ko tje ga znati, možda ti se i ispUni, idU novogodišnji i božićni prazNici, možda i On u medjuvremenU reši te svoje prObleme sa spOnzoRi, pa što da ne napišeŠ?

I ja saM edanput u mladoS bio "Deda Mraz"... u koleKtiv a kOlektiv u to vreme bio uglavnom ženski i bilo lepO, imam i sliČke s tU novogidšnjU "žUrku" al nisU za jaVnoS, iakO je TaNtal kostimiZiran i vidi mU se samo bRada uglavnom..., al dobro to je nEšto sasvim drugo. Kad se neštO sneveselim ja samO pogledaM te sliČke i odmA mi se povrati dobro raspolOženje mada vodim raČun da ih žena ne vidi.

8) Smile Da si "Deda Mraz" na fOrumu, kome bi najRadje želju ispunio?

A i tO novogodišnje ispunjavanje želja, već mi je na vRh glavE pravo da vam kažem... Te kupi nešto ženi, te kupi i neudatoj svastici da se ne naljuti, te kupi detetu, pa roditeljima, tašti i tastu posebno, kad sve saberem doJde mi da se oduzmem.

Zato i pitam, El dobijate samo bezvezne novogodišnje poklone il se ponekad desi da dobiEte i nešto što stvarno vredi? El uopšte očekujete da za ovu Novu Godinu dobijete bilo šta? Ja sam više pristalica prigodnih poklona manje vrednosti.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 10:02 pm.