Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Kada bi prošli gradom zagrljeni Ana i Goran bi skretali pažnju prolaznika svojom mladošću i lepotom, čime su se izdvajali od ostalih zaljubljenih parova u gradu. Međutim, Ana je živela na jednoj a Goran na drugoj strani reke koja je prolazila kroz grad i bila opasna i puna brzaka tako da se dosta ljudi u njoj udavilo kada su pokušali da je pređu, bilo neadekvatnim čamcem ili da je preplivaju. Ana je, naravno, silno želela da pređe reku i da bude sa Goranom, ali na njenu nesreću jednog dana je reka odnela most.

Sva očajna Ana je otišla da pita Simu čamdžiju da je preveze preko reke jer on ima savremeno opremljeni brod, a on je odgovorio da će joj to učiniti ako Ana spava sa njim. Ona je spremno odbila tu ponudu i otišla svojoj prijateljici Vesni po savet u dilemi, ali je Vesna odbila da se meša i nije joj dala nikakav savet.

Posle nekoliko dana Ana je shvatila da nema izbora te je otišla kod Sime i prihvatila njegove uslove. Sima je zaista nakon toga ispunio svoje obećanje i prevezao Anu u zagrljaj svome Goranu.

Kada je ispričala Goranu šta je morala da pretrpi da bi bila sa njim, on joj je sa prezirom rekao da ne želi više da bude sa njom. Nakon toga Ana je otišla kući slomljena srca i obeshrabrena, i ispričala svoju priču svom drugu Saši, koji je saosećajući sa njom našao Gorana i pretukao ga.


Po zalasku sunca na horizontu, čulo se kako se Ana smeje.


Zadatak učesnika je da koristeći svoje shvatanje etičnosti se izjasne i poredjaju ličnosti iz ove priče od NAJPOŠTENIJEG do NAJNEPOŠTENIJEG. 8)

Podsećanja radi, ličnosti u ovoj priči su: ANA, GORAN, SIMA, VESNA I SAŠA.
Obrazloženje je poželjno. Smile
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 9:38 pm.