Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Osećaj usamljenosti i emocionalne neispunjenosti u vezi najčešći su razlozi koji navode žene da prevare svog partnera. Evo nekoliko znakova koji ukazuju na to da će nezadovoljna žena uskoro potražiti naručje drugog muškarca. U prilogu teksta pronaći ćete i test, pa odmah možete da proverite da li u se u vama krije preljubnica.

Nedostaju vam intimni razgovori

Iako možda svakodnevno sa partnerom diskutujete o poslu, porodici, kućnim obavezama, potrebniji vam je razgovor o duboko ličnim stvarima, kao što su ciljevi u životu, osećanja, snovi o budućnosti. Nedostatak ovakve vrste intimnosti narušava stabilnost veze, pa vas može navesti da na drugom mestu potražite ono što vam je potrebno.Vodite zasebne živote

Iako ste na početku veze ili braka bili na istom putu, vaši životi su se možda toliko razišli da mislite da više nemate ništa zajedničko sa partnerom. Ako sve više vremena provodite sa svojim prijateljima, umesto sa njim, to je pokazatelj da ste se udaljili i da hitno treba da se okrenete jedno drugom, ukoliko već niste odlučili da potražite drugog muškarca sa kojim ćete imati više zajedničkog.


Osveta može biti slatka

Ako ste partnera uhvatili u prevari, normalno je da ćete se osećati odbačeno, povređeno i ljutito. Žene često prevare partnera iz želje za osvetom, kako bi amortizovale osećanja koja je u njima izazvala preljuba.

Poljuljano vam je samopouzdanje

Žene su, kao i muškarci, ponekad nesigurne u sebe, pa se može dogoditi da prevare partnera kako bi vratile poljuljano samopouzdanje ili nahranile ego. Osećaj da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje lako vas može navesti da se okrenete drugom muškaracu, a neobavezni flert se može razviti i u nešto ozbiljnije.

I na kraju test
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 3:44 am.