Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
U svojoj net karijeri naslusao sam se svega i svacega...

Desi se da neko zakaze sastanak a da doticna devojka ne dodje, ili kad on ode u taj grad, ona se ne javlja vise na telefon i slicno...
Zene su plasljive, neodlucne, neka su, to je uvek bilo muski rizik...Medjutim naslusao sam se vec bezbroj prica o muskim prevarama slicnih ovima:
1. ona se upoznala na netu, dopisivala se, dogovorili su sastanak, ona je prevalila 200 km u jednom pravcu da ga sretne a on nije dosao na susret!
2. on ju je smuvao iz USA, nastala ljubav, on joj je dosao, bilo je ljubavi, seksa, svega (on joj cak kupio prsten), dogovorili se da ce joj on pripremiti dolazak u USA i posle je on nestao prakticno bez traga!
3. on i ona se dogovorili za brz sastanak u gradu, ona ga ceka, a njega nema...

Kakvi su ti tipovi koji tako olako izdaju zensku osobu?Pouzdano znam da neke zene imitiraju muske profile i muvaju (zezaju) druge zene! Obzirom da zena zna sta zeni treba da kaze da bi je smuvala, mnoge zene padaju na tu varku. Posle on (koja je ustvari ona) nestaje sa neta...

Medjutim, muskarci, ako se vec vidite kamerom, razmenite slike, cujete telefonom, pa kako mozete biti toliki idijoti da dogovorite sastanak i posle uprskate stvar?
Time rusite ugled celog muskog pola! Kakav argument mozemo mi muskarci da postavimo protiv sve vece bi populacije? Ma ja bi vas sve pozatvarao u mentalne institucije!
shock
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:00 am.