Ne mislim da uzmete kedericu i odete da mlatite po ceo dan stapom na kanal, Dunav, DTD,.. vec da li se neko od vas bavi malo ozbiljnijim pecanjem. Znaci da peca neku kvalitetniju ribu, redovno hrani i sl... Ja sam jedan od takvih, preko leta dosta kampujem i pecam, prosto uzivam u prirodi
)
E, sada bih me interesovalo dali ima jos nekoga na sajtu ko voli ribolov i koji(sarandzija, valaricar, musicar,...)?
Ja licno pecam samo sarana na dlaku, znaci na dubinsku metodu lova.
BISTRO!

E, sada bih me interesovalo dali ima jos nekoga na sajtu ko voli ribolov i koji(sarandzija, valaricar, musicar,...)?
Ja licno pecam samo sarana na dlaku, znaci na dubinsku metodu lova.
BISTRO!

- ·
- Prijavi
- ·
- Avgust 5, 2006 6:12 pm
posto imam "moje srce", moju ljubav , mogu samo somove da pecam!
Ja se slabo razumem u te mreze i pecaljke. Nego, naucio mene deda, uzmes stapin dinamita i ... grunes, i sve ribe su tvoje.
Doduse, nisam prob'o a i koj' ce mi toliko ribe.
Imas li hranilice na tim stapicima Milance...ja volim pecanje
)

ma jok , one dvonoge,al` nemo da im pokazujes ove sise , nema sanse da ih napecam onda.
Ja se slabo razumem u te mreze i pecaljke. Nego, naucio mene deda, uzmes stapin dinamita i ... grunes, i sve ribe su tvoje.
Hmmmmmm, sta reci.....Dinamit i ko ga jebe sta ce sutra biti....Dali ce se pobiti flora i fauna, ma koga to interesuje...
Hmmmmmm, sta reci.....Dinamit i ko ga jebe sta ce sutra biti....Dali ce se pobiti flora i fauna, ma koga to interesuje...

Imas li hranilice na tim stapicima Milance...ja volim pecanje
)
Stasi, nemam hranilice na kraju. Nisu "stapici", nego stapine!
)

Stasi, nemam hranilice na kraju. Nisu "stapici", nego stapine!

ŠARANSKI MAMAC GUERL
Poznati francuski proivođač šaranskih mamaca, farmaceutski laboratorij GUERL, izbacio je novi revolucionarni mamac koji se postavlja ispod boilie i koji dufuzira 12 sati atraktante i arome.
Cijena 1.85€>>>>
eto sa srpskih sajtova,posto moj brat peca, pa sam sad pregledala neke njegove sajtove ovo je zabelezio,ko zna moze da koristi, a ako koristi onda nesteti.
cmokic za tebe milance
Poznati francuski proivođač šaranskih mamaca, farmaceutski laboratorij GUERL, izbacio je novi revolucionarni mamac koji se postavlja ispod boilie i koji dufuzira 12 sati atraktante i arome.
Cijena 1.85€>>>>
eto sa srpskih sajtova,posto moj brat peca, pa sam sad pregledala neke njegove sajtove ovo je zabelezio,ko zna moze da koristi, a ako koristi onda nesteti.
cmokic za tebe milance
Havala Laura za ovaj link (imam ama bas sve nase sajtove sto se ribolova tice), a i tebi jedan cmokic!!
jel onaj sa puno buke , cmokic?
Ma nije...Pa da neko jos sa sajta cuje tu "buku" i sta ondaK..
)

Ja na pecanju, pecem rostilj, motam buksne, retko kad uzmem stap u ruke, vise idem da se zajebavam sa drustvom, nego sto me pecanje uopste i zanima...
E vidis, za tebe sam Armando nekako 100% siguran bio da pecas...Ako se ne varam, BUDA je isto ribolovac, ili?
a ti se stidis?pa samo u obraz , onako sochno sa buno buke!
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:48 pm.