Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
VIP Veliki Brat: Podela na siromašne i bogate biće surovija nego što se mislilo!


Po ugledu na strane serijale rijaliti šou programa VIP Veliki Brat, domaći selebritiji će se za 50.000 evra boriti u "nehumanim" uslovima. Barem polovina njih.

Ukoliko ste mislili da su selebritiji u Srbiji povlašćeni kada je njihovo učešće u rijaliti šouovima u pitanju u pravu ste, ali ne sasvim. Za svaku nedelju boravka u Kući Velikog Brata na Košutnjaku oni će dobiti "kakav-takav" honorar, ali i zadatke, od kojih će im jedan zadati glavobolju.

Od uspešnosti tog zadatka zavisiće njihov komfor. Oni koji se pokažu dobro imaće privilegiju da spavaju u krevetu, umivaju se nad čistim lavaboom, tuširaju toplom vodom, kuvaju kafu i čajeve na električnom šporetu, dok će oni "slabiji" dobiti ono što i njihovi "prethodnici" u stranim verzijama Velikog Brata - čučavac i zatvorske rešetke koje će siromašne deliti od bogatih!

Bogati će imati veći budžet, siromašni će imati jedva "leba" da jedu. A, kada se zbog nehumanih uslova naruše i međuljudski odnosi, počinje šou! VIP Veliki Brat počinje uskoro!
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:12 am.