Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
KANADA

12. AVGUST
Uselili smo se u našu novu kucu u Kanadi. Jako sam uzbuden. Ovdje je jako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva cekam da ih vidim prekrivene snijegom.
14. SEPTEMBAR
Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišce je poprimilo sve divne nijanse žute i narandaste boje. Vozio sam kroz šumu i vidio jelena i košutu. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Kanada je poput raja. Volim Kanadu.
11. OKTOBAR
Dan je kanadanski državni praznik – Dan sjecanja. Uskoro ce poceti lov na jelene. Ne mogu zamisliti da netko ima srca ubiti tako divne životinje. Nadam se da ce uskoro pasti snijeg. Jedva cekam.
2. NOVEMBAR
Nocas je pao prvi snijeg. Kad sam jutros ustao sve je vec bilo prekriveno prekrasnim bijelim pokrivacem. Izgledalo je kao najljepša razglednica.
Neopisivo lijepo! Ocistili smo stubište i prilazni put, a onda smo se
grudali (ja sam pobijedio). Nakon što je prošla ralica morali smo još
jedanput cistiti prilazni put. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.
12. DECEMBAR
Nocas je opet pao snijeg. Ovdje je prekrasno. Opet je prošla ralica i
zatrpala prilazni put.
19. DECEMBAR
Prošle noci opet snijeg. Jutros nisam mogao auto izvesti iz garaže, pa nisam išao na posao. Ovdje je zaista divno. Jedino sam prilicno umoran od cišcenja snijega. Prije podne je opet ralica zatrpala prilazni put.
22. DECEMBAR
Ovo bijelo govno padalo je cijelu prošlu noc. Dobio sam žuljeve od lopate, a bole me i leda. Onaj majmun s ralicom kao da iza ugla ceka da ja ocistim snijeg na prilaznom putu. Idiot.
25. DECEMBAR
Sretan Božic! I to mi je Božic. Od ranog jutra opet taj usrani snijeg. Ako mi onaj peder s ralicom dopadne šaka – ubit cu ga. Majku im njihovu škrtu, kanadsku! Kad bi po cestama posipali više soli, snijeg bi se brže otapao.
27. DECEMBAR
Nocas opet snijeg. Vec tri dana gotovo ne izlazim iz kuce. Izidem tek toliko da nakon prolaska ralice ocistim snijeg na prilaznom putu. A kamo bih i išao! Jako je hladno, a auto je zatrpan u brdu snijega pred ulazom u kucu. Meteorolozi najavljuju da ce danas pasti još 30-ak centimetara tog bijelog sranja.
28. DECEMBAR
Prognoza je bila loša. Palo je više od pola metra. Ako ovako nastavi
nastavi nece otopiti do ljeta. Ralica se zaglavila baš pred našom kucom, a onaj idiot došao je da mu posudim lopatu jer se njegova slomila. Rekao sam mu da sam vec šest lopata polomio cisteci govna s mog prilaznog puta. Malo mi je falilo da sedmu slomim na njegovoj glavi.
4. JANUAR
Najzad sam izišao iz kuce. Otišao sam u samoposluživanje i obnovio zalihe hrane. Na povratku sam se sudario s jelenom. Šteta na autu je oko 3000 dolara. I još cu morati na sud zbog mrtvog jelena. Tu odvratnu stoku trebalo je još jesenas pobiti. Namnožili su se preko svake mjere.
3. MAJ
Bio sam s autom kod mehanicara. Sav je zahrdao od te usrane soli koju sipaju posvuda bez ikakvog reda i mjere.
10. MAJ
Selim na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako netko normalan može živjeti u toj kretenskoj Kanadi.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:20 pm.