Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Čitam ovde na forumu pojedine postove nekih forumaša i forumašica na pojedinim temama, o tome kako je narod koji živi u Serbiu ovakav ili onakav, kako smo u odnosu na neke druge "civilizovane" narode Zapada zaostali i primitivni i slično, iz čega ja lično zaključujem da su ti neki koji tako pišu ili misle, u stvari, duboko nezadovoljni činjenicom da im je sudbina odredila da budu rodjeni baš ovde, da žive u Srbiji baš takvoj kakva jeste i da ih greje sunce baš ovog našeg, srbijanskog neba...

Zato i pitam... 8)

Este li vi lično nezadovoljni zbog činjenice da ste rođeni baš ovde, na brdovitom Balkanu i da živite baš u Srbiji i pripadate baš narodu kome po rođenju pripadate? Mislite li da biste bili srećniji i zadovoljniji da ste rođeni i da živite u nekoj drugoj državi, npr. u Nemačkoj, Francuskoj ili Americi npr.? Proklinjete li svoju sudbinu što vam je usud (il već šta) dodelio da budete Srbin a ne Nemac, Francuz, Amerikanac ili pripadnik nekog drugog iz kategorije tzv. "civilizovanih" naroda npr?

Ili da skratimo priču, kakvo je vaše mišljenje o narodu čiji ste pripadnik i o zemlji u kojoj živite? Da li biste najradile otišli iz Srbije i zbog čega?
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:21 am.