Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: Komentar?
Stojan Miletić (19) iz Ključa i Dragana G. (16), koja je privremeno boravila u Prijedoru, stradali su u eksploziji ručne bombe u prijedorskoj Ulici Rudija Čajavca u naselju Urije.


Motiv ovog dvostrukog samoubistva još uvijek nije zvanično potvrđen, ali prema prvim informacijama, Miletić i Dragana G. bili su u ljubavnoj vezi.

Njihovu vezu navodno su osporavali djevojčini roditelji zbog čega se ovo dvoje mladih ljudi odlučilo na samoubistvo. Svoje razloge za taj čin navodno su napisali u oproštajnom pismu.

"Glas Srpske" nezvanično saznaje da su na parking stigli automobilom "ford sijera", vlasništvo za sada nepoznatog Banjalučanina. Navodno su izašli iz automobila i poslije određenog vremena aktivirali bombu.

"Ford", kao i još nekoliko automobila, koji su bili parkirani u blizini oštećeni su od gelera.


Prizor na mjestu tragedije bio je strašan. Gornji dio tijela šesnaestogodišnjakinje skoro je u potpunosti raznesen. Eksplozija, prema riječima mještana Kozarske ulice, u čijoj se neposrednoj blizini dogodila ova tragedija, nije bila jaka.

Mještani ovog dijela Prijedora istakli su da su zaprepašćeni ovom tragedijom i da ne pamte da se nešto slično dogodilo.


Neeksplodirana bomba

Pripadnici prijedorske policije odmah su izašli na lice mjesta, te obezbijedili mjesto tragedije jer se u ruci stradalog Miletića nalazila neeksplodirana ručna bomba.

Da bi mogao da bude obavljen uviđaj na koji se čekalo skoro dva časa, pripadnici Oružanih snaga BiH postavili su gume na neaktiviranu bombu do dolaska deminera iz Banje Luke.

*****************************************************
Ne "izlazi" mi ovo iz glave vec dva dana.. cry
Kako biste prokomentarisali ?
Cekajte, idem i ja!!!
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 4:48 pm.