Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Prica ide ovako (morala sam da prevedem):

Ne znam sta imamo mi Slovenci toliko protiv Bosanaca. I meni su nekada smetali ali sada vise ne, a evo i zasto.

Imam cerku koja mi je vec kao klinka pila krv. Nazivala me stari, bolestni idiot, koji je sto godina iza drvene kasike... Imam zenu, koja me *ebavala u glavu kao majmuna. Nista joj nije odgovaralo. Vise sam radio, vise je zvocala. Imam komsije, koji su mi non-stop pravili pi*darije. Ni jednu stvar nisam uradio kako treba, a da oni ne bi imali neku primedbu.

Jednog dana desilo se, da moja cerka upozna jednog Bosanca, zatrudni i uda se za njega. Prvo sam mislio, da cu da prsnem. Nakon dva meseca dosla je kod nas sva u modricama. Nakon dva dana ponovo mu se vratila. I tako svaki put kada dobije batine onda dodje kuci, place i kuka "zlatnom tatici". Sada je i zenu strah od zeta. Cak se i ona smirila. Promena je velika.

Ja i moj zet Bosanac postali smo najbolji drugari. Mnogo se druzimo, izadjemo zajedno na pice. A zasto i ne bi. Sredio mi porodicu onako kako treba. Oni nemaju milosti do zena. Pranje nogu svako vece, usluga all inclusive, nema spanskih s*ranja na TV-u, samo fudbal... Mnogo bi mi mogli nauciti od njih. Nekada napravimo kod nas rostilj, pa zet dovede svoju familiju i drugare. Komsije dva dana ne smeju da se pojave u dvoristu. Navikao sam cak i na njihovu muziku, nije uopste slaba, posebno ne onaj Saban Saulic. Kada krene neki komsija da me gnjavi, samo kazem da uskoro planiram rostilj i odmah me ostave na miru.
Sada sam ja car u svom selu i zato: ZIVELI BOSANCI!
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 3:46 pm.