Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Animanga Weekend
26-28.03.2010.
Dom Omladine Beograda

(http://www.sakurabana.info/slike/Animanga26-28.03.10.S.jpg)

Prvi dan festivala – 26.03.2010. (petak, tribinska sala)
20h - „AMV8“
Drugi projekat domaćih autora sastavljen od pesama domaćih autora i isečaka anime serija sklopljen tako da ćete zaplakati od smeha(nadamo se). Projekcija će se održati u tribinskoj sali Doma omladine Beograda sa početkom u 20h. AMV8 nije predviđen za mlađe od 18 godina. Ulaz je slobodan.


Drugi dan festivala – 27.03.2010. (subota, tribinska sala)
20h - „Goemon“
Godine 1582. Japan je po prvi put ujedinjen pod jednim vođom. Vojskovođa Oda Nobunaga se godinama borio za ujedinjenje zemlje, ali ga je ubio Akeči Micuhide, njegova desna ruka, pre nego što je uspeo da dostigne taj cilj. Micuhidea ubija Hidejoši Tojotomi koji ispunjava san Ode Nobunage i ujedinjuje zemlju, a potom zauzima mesto vladara. U glavnom gradu ujedinjenog Japana, Kjotou, Goemon Išikava krade od bogatih i deli siromašnima...
Projekcija igranog filma „Goemon“. Tribinska sala 20h. Ulaz je slobodan.


Treći dan festivala – 28.03.2010. (nedelja, sala Amerikana)
Treći dan festivala se održava u Domu omladine u Sali Amerikana i ulaz za ceo festival je 150* din. (100 din. za članove društva „Sakurabana“)
20h - Projekcija filma „FMA Conqueror of Shamballa“
Nastavak serije „Čelični Alhemičar“, koju su gledaoci imali priliku nedavno da gledaju na nacionalnoj televiziji. Ed, i dalje zarobljen u stvarnosti živi sa svojim ocem. Igrom slučaja nailazi na tajno društvo koje pokušava da otvori portal ka kraljevstvu Šambale, koja je zapravo njegov rodni svet...
22h - Žurka „Butlers night!“
Žurka na kojoj će moći da se čuju neke od najpopularnijih japanskih numera. Posetioce će služiti kostimirani batleri i služavke, a nežniji pol očekuju i pokloni iznenađenja.

Da istaknem !
------------------------------------------------------- -----------------------------
NAPOMENA:Treci dan je morao tako zbog autorskih prava na film, i produzeno korishcenje prostorija DOB-a, i flmske sale.
Razlog edita je da istaknem. da su prva dva dana potpuno besplatni, a da se treci odvija filmskoj sali, i da duze traje.
------------------------------------------------------- ------------------------------
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 3:14 am.