Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

1. NISMO UREDNI
Devojke moraju da razumeju da je vecina muskaraca odrasla tako sto su im majke sve sredjivale, spremale, prale, donosile i kupovale stvari, pa je sasvim logično da kasnije ostavljaju haos i nered za sobom. Zato, devojke, nemate potrebe da uzaludno trošite vreme kukajući kako je sve prljavo, smrdljivo i ne znam šta već ili na razmišljanje zašto je to tako. Činjenica je da smo mi lenji što se tiče spremanja i da nam treba bezbroj puta reći da uradimo i najmanju stvar u kući (izroda uvek ima, ali su malobrojni). Ako vam ni ponavljanje ne bude pomoglo, predlažem da zaposlite kućnu pomoćnicu.

2. KUHINJA JE NAŠ NEPRIJATELJ
Većina nas je potpuno bespomoćna kada se nađe u kuhinji - čast Džejmiju Oliveru i izuzecima. Jedino što umemo da spremimo sigurno su sendvič i neka salata, mada je i salata ponekad pod velikim znakom pitanja - sve to seckanje i mešanje... Pranje sudova je teška naučna disciplina, dok je bilo koje kuvanje u rerni jako teško pošto izlazi sva ta toplota, a i uvek zagori. Inteligentna žena će svog izabranika polako, ali sigurno uvoditi u čari spremanja obroka i pranja sudova zajedno, a sve će početi onom čuvenom: "Dragi, molim te, dodaj mi šerpu..."

3. NE ZNAMO DA KORISTIMO RUKE
Većina momaka se hvali kako znaju sve što se tiče sexa, ali duboko u sebi su svesni da ponekad ispadaju smešni jer ne znaju šta treba da rade rukama kako bi njihove voljene doživele orgazam. Zato svaka devojka treba da uhvati svog muškarca za ruku i da ga nauči zanatu kako ne bi morala to sama da obavlja. Često pali i ona rečenica: "Tvoja gospodarica će biti jako zadovoljna." Možda zvuči malo sado-mazo, al' jbg sad...

4. MRZIMO KAD NAM PRIČAŠ O MAJCI I PORODICI
Ne postoji ništa dosadnije i iritantnije za muškarce, nego kada devojke pokušavaju da nas uvedu u svoje porodične tokove. Ako devojka ima problem s majkom, sestrom, tetkom, strikom, ujakom ili nekim sestrićem, trebalo bi da o tome prodiskutuje s najboljom drugaricom, sigurno će je bolje razumeti i više slušati. Mi nemamo živaca da slušamo kako je njena sestra razmažena čepa ili kako joj keva ima ravne tabane.

5. AJ' DA NE PRIČAMO O LJUBAVI
Muškarci generalno mrze glupu i dosadnu priču o ljubavi. Devojke ne bi trebalo da pitaju da li ih volimo, nego da to prosude na osnovu našeg ponašanja i ophođenja prema njima. Ako to ponašanje nije dobro i ako delujemo izgubljeno, žene treba da se potrude da to isprave. Ako dođe do priče o ljubavi, devojke su valjda već postale svesne da ćemo im reći sve samo da se ne bismo dugo raspravljali

6. PREZIREMO SVAĐE I HISTERIJE
Kada dođe do problema u vezi, imam molbu za sve devojke na svetu (u ime 99% muškaraca) - nemojte nikada da ulazite u raspravu s namerom da se svađate kao dosad, a nikako ni da započnete priču dok ste u histeričnom stanju, pošto će to izazvati kontraefekat. Potrebno je da se ponašate kao neko iz Ujedinjenih nacija kada ide da pregovara s ljudima iz Irana o nuklearnom oružju. Takođe, poželjno je da devojke izbegavaju da počinju razgovor vređanjem, napadom, optužbom ili nožem.

7. NE PODNOSIMO KUKANJE
Devojke, ako želite da raskinete vezu, a ne znate kako, samo počnite da kukate, pošto to niko normalan ne može da podnese. Devojke koje smaraju i kukaju momcima do besvesti na kraju postaju žrtve svog nezadovoljstva. Svaki muškarac mrzi kad se žena žali na nešto, jer ga to ubija u pojam i remeti mu mir (ne duševni, već popodnevni, u krevetu).Ako devojkama smeta to što smo neodgovorni, prljavi i malo mislimo o nekim stvarima ili mnogo o nekim drugim, to treba da nam stave do znanja na lep način, nikako zanovetanjem.

8. NE VOLIMO PLANIRANJE I DETALJE
Muškarci apsolutno ne vode računa o nekim glupavim detaljima, koji, inače, devojkama jako znače. To ne radimo namerno, nego nas takve stvari jednostavno ne zanimaju. Takođe, planiranje odlaska na Taru za vikend je najgori košmar za sve nas, pošto znamo da se to pretvara u višečasovnu raspravu da tamo ne bi trebalo da spavamo i pijemo, već da se šetamo i uživamo. Kako, bre, da uživamo bez piva?!!!

9. ZIVKANJE NAS SMARA
Nema poente u tome što svaka devojka čeka da je muškarac pozove posle prvog sastanka ili sexa. Mi to ne volimo, jer je potpuno beskorisno. Muškarci pod razgovorom podrazumevaju razmenu korisnih podataka i što bismo se čuli odmah ili dan kasnije kad nemamo ništa konkretno da kažemo? Tako da predlažem devojkama da nas ne zivkaju non-stop, već da nas pozovu posle nekoliko dana na još jedan izlazak ili sex. Ako se ne javimo, slobodno nas mrzite do mile volje.

10. MONOTONIJA NAS UBIJA
Pošto nismo nešto preterano kreativni, brzo se navikavamo na stvari i nemamo problem što se uvek ponavljaju, uvek dobro dođe neko iznenađenje sa ženske strane. Bio to predlog za odlazak na planinu tokom vikenda i lud sex neprekidno, bilo nova poza u krevetu koja zahteva akrobaciju s nečije strane ili nešto treće. Devojke treba da znaju da je nama potrebna njihova kreativnost i inspiracija.

11. NISMO MLAKONJE
Koliko god to bilo teško prihvatljivo za ženski rod, muškarci su rodjeni sa varvarskim instinktima i to se ne menja. Volimo da pijemo, volimo sex mnogo, pa smo zato i neverni ( kako ko!), ne volimo da pričamo o emocionalnim stvarima... Ali, to je tako i nijedna devojka ne treba da pokušava da preobrati svog dečka u plačljivog šonju koji će piti samo čaj, gledati španske serije i plakati uz iste. To, bre, nije zdravo. Lepo je Džek Nikolson rekao: "Ne može neka žena da menja nešto što se stvaralo milenijumima!"

12. PEGLAMO NA PITANJA O BIVŠIM RIBAMA
Ovo su najgluplje stvari koje devojka može da pita:
S koliko njih si dosad spavao?
Kakva ti je bila bivša u krevetu?
Jesi li ovako i bivšoj radio?
Koliko si puta dosad ovo radio?
Je l' ti ovo najbolji oral dosad?
Posle ovoga uglavnom svako slegne ramenima i poludi za sve pare.

13. BEZ PSIHOLOGIJE, MOLIMO
Svaka devojka voli da izučava svog dečka i da mu postavlja neka psihološka pitanja. To je odvratno. Psihologiju ne volimo i to kod nas ne pali. Ali zato obrnuta psihologija zna da upali kod nas, pošto to i ne možemo da provalimo. Svako je bar jednom dobio poruku tipa: "... I da, nisam mislila o sexu s tobom najmanje dva sata, čisto da znaš..."

14. NE VOLIMO DA PLAČEMO
Kakav je to muškarac koji non-stop plače? Tačno - sekapersa, da ne kažem pičkica. Devojke plaču često, ponekad i bez određenog razloga i zato im smeta što i mi to ne radimo. E, pa nikad i nećemo!! Nerviramo se i tužn smo, ali to ne iskazujemo suzama. Svako ima svoj način, a jedan od njih je uživanje u alkoholu kako bi se problemi zaboravili.

15. MRZIMO DA NAS JURE
Iako to ponekad može biti zanimljivo i lepo, muškarci ne vole da ih devojke jure i proganjaju. U redu je da devojka priđe nekome u klubu i da ga startuje (meni je to čak neodoljivo), ali da ga cima i smara svaki dan da se vide, to već i nije normalno. Muškarci to nikako ne vole, pošto se osećaju kao žene koje neko gleda i želi da... Uglavnom, smaranje može biti kontraproduktivno.

16. NE KAPIRAMO!!
"Shvati sam!"
Jedna od najiritantnijih rečenica koju devojka može da izgovori. Zbunjujuće, pošto ni ona često ne zna šta je pre toga htela da kaže. Ova rečenica je svakog od nas bar jednom dovela do ludila. Lepo i polako nam objasnite o čemu je reč, kako ne bismo udarali glavom o zid. Jeste da i mi umemo da kažemo ovu rečenicu, ali tek nakon što smo devojci objasnili šest puta šta smo mislili.

17. NISMO PSIHIJATRI
Devojke ovo često ne shvataju, pa svoje probleme iznose nama. Bez obzira o čemu je reč, svaka devojka o svojim problemima treba da priča sa psihijatrom, sveštenikom, sestrom ili drugaricom, jer je mi nećemo saslušati na način koji joj odgovara.

18. NIKAD NAM NE GOVORI DA USPORIMO DOK VOZIMO
Devojkama bi bilo bolje da shvate da nam brija brža vožnja, da volimo da psujemo u saobraćaju, da trubimo i pokazujemo srednji prst (ako je neophodno). Ako nas neko iseče u saobraćaju, naše je prirodno pravo da mu par sekundi pretimo, trubimo i psujemo ga (a ako treba i da izvadimo dizalicu iz gepeka i dotičnom objasnimo da nije lepo to što radi).

19. NE VOLIMO DA NAM NAREĐUJES (OSIM U KREVETU)
Neke devojke imaju sadistički poriv da neređuju svojim momcima ili ih ucenjuju (svi znamo kako i čime). Devojke, ne naređujte nam, ne insistirajte na tome da treba manje da se vidjamo s ortacima, ne svađajte se s nama zbog toga što se ponekad napijemo ili izađemo bez vas.

20. NE VOLIMO DA NAM IGNORIŠEŠ ORTAKE
Svi momci vole devojke koje mogu da se lepo provedu s njim i njegovim drugarima. Ne bi bilo loše kad bi devojke ponekad s nama i našim ortacima odu na neku pijanku, a kad bi još povele i neku drugaricu...

21. NE GOVORI NAM S KOLIKO SI NJIH BILA PRE NAS
Kada razgovor stigne do teme "bivši i bivše", bolje da devojka pokuša da prikrije broj ljudi s kojima je spavala. Bez obzira na to koliko ti mislila da ti je dečko sofisticiran i modernih shvatanja i koliko on bio ubeđen u to, ako ispadne da si spavala s više od nekoliko (nekoliko = tuce u NAJGOREM slučaju), naš muški ponos i ego će se okrenuti protiv veze s tobom. Volimo da verujemo da naša devojka nije imala preteranu želju za sexom, dok, naravno, nije upoznala nas.

22. ĆUTI O TOME KAKO TI JE BIVŠI DEČKO BIO DIVAN
Ne volimo kad nam kažu kako je njihov bivši bio lep, zgodan, pažljiv, a pogotovo obdaren. Često se na kraju uspostavi da je taj isti u stvari neki šonja, štreber, impotenko ili nešto treće. Da je zaista bio toliko divan, ne bi bio bivši...

23. NE MOŽEMO BEZ FUDBALA
Savet za svaku devojku - nikada, ali nikada ne uznemiravaj svog dečka dok je u toku Svetsko prvenstvo, Liga šampiona, Evropsko prvenstvo, UEFA kup ili utakmica Treće lige invalida u fudbalu na pesku između Mladog Radnika iz Slane Bare i Puteva iz Koprivnice!!! Fudbal je ipak najvažnija sporedna stvar na svetu! Shvatite, gledanje fudbala je religiozan čin!
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:08 pm.