Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Gledanje ženskih grudi produžuje životni vek muškaraca i pridonosi njihovom boljem zdravstvenom stanju, tvrde nemački naučnici i preporučuju muškarcima starijim od 40 godina da dnevno barem deset minuta gledaju u velike ženske grudi.

Dr. Karen Vaterbi, koja je autorka ovog istraživanja, tvrdi da je buljenje u ženske grudi prilično zdrava navika i gotovo isto delotvorna kao intenzivno vežbanje, a može produžiti životni vek muškarca i do pet godina.

'Samo deset minuta gledanja u grudi dobro obdarene žene podjednako je korisno kao i 30 minuta aerobika', tvrdi ona.

Istraživanje u trajanju od pet godina sprovedeno je na 200 ispitanika u tri nemačke bolnice. Polovica ispitanika trebala je da gleda u ženske grudi na dnevnoj bazi, a druga polovina trebala je da se suzdržava od te slatke aktivnosti.

Pri kraju istraživanja naučnici su došli do zaključka da gledanje ženskog poprsja na dnevnoj bazi snižava krvni pritisak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolevanja od krvožilnih bolesti.

Naučnici vjeruju da seksualna želja pojačava cirkulaciju krvi koja dovodi do općeg poboljšanja zdravstvenog stanja.

'Seksualno uzbuđenje nagoni srce da pumpa brže i poboljšava cirkulaciju. Nema sumnje, za muškarce je zdravo da bulje u ženske grudi. Naše istraživanje sugeriše da upražnjavanje te aktivnosti barem na nekoliko minuta dnevno smanjuje rizik od moždanog ili srčanog udara za polovinu. Verujemo da, ako to radi stalno, prosečan muškarac može živeti i četiri do pet godina duže', pojašnjava dr. Vaterbi koja muškarcima starijima od 40 godina preporučuje da gledaju u velike ženske grudi barem deset minuta dnevno.

Izvor: tportal.hr
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 12:22 pm.