Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Velika i prava ljubav, el se to traži pa nadje il se dešava spontano kad se najmanje nadaš?

Kako je to bilo u vašem slučaju?

Nešto se mislim, obzirom kako svi živimo i kOlko se patimo zbog raznorazni životni problemi i nedatje, kOlka je verovatnoća u današnje vreme da se dvoje koji su prosto stvoreni jedno za drugo uopšte sretnu u životu, a kamoli zavole ?


Gledam ovu današnju omladinu i čini mi se da više ni sami ne znaju kud "udaraju", do tries pete četresTe godine života ne mogu ili neće da se zaposle, žive u zajedničkom domaćinstvu sa roditeljima koji ih finansiraju, "žive" noću a spavaju danju, sanjaju o tome da se nekako "preko noći" obogate i reše sve životne probleme. Oni koji uspeju da se zaposle rade za neku "crkavicu" 12-13 sati dnevno, pri tome iH ebe kO stigne (od gazde pa nadalje), pa im se brzo ogadi ne samo rad nego i takav život... Eli mlad čoEk koji "luduje" noćOm a spava danju uopšte sposoban za ljubav? Pa mi sad imamo čitave generacije takvih "zombija". El neko kO radeći kod privatNika i ne zna tačno koje mu je radno vreme (od 7 do 7, pa se buni ako smeš) uopšte ima vremena da živi, a kamoli da voli i da pruži ljubav?


8) Zato i pitam, el će nešto što svi zovemo VELIKA I PRAVA LJUBAV u bliskoj budućnosti silom prilika načisto da "izumre" i da se sve svede samo na životinjski seks radi zadovoljenja nagona?
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 9:33 pm.