Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ne znam kako je kod vas stanje u tom pogledu, al u mome okruženju je primećeno više raznih muškaraca, oženjenih i porodičnih ljudi koji onako "otvoreno" i bez imalo ustezanja "vodaju" svoje mlade ljubavnice, kao da je to nešto najnormalnije..., i tako.

Pazi sad, čOek oženjen ima i ženu i decu, a ponaša se kao da je momak..., i ja to stvarno ne mogu da razumem, al stvarno. Ne kažem da sam ja neka "cvećka" u tom pogledu, volim i ja povremeno da se "omrsim" onako sa strane, to nam je nekako u muškoj prirodi..., ali brate treba imati neke mere i granice. Nikad ne bih sebi dozvolio da se "šepurim" na ulici ili medju drugarima i prijateljima u tom smislu, da malu vodam za ručicu po kafane i restorani gde me svi znaju i slično, el bih time izrazio elementarno nepoštovanje prema svojoj ženi i porodici i stvarno ne mogu da razumem ljude koji se tako ponašaju, ma koliko se trudio u tom smislu.

8) Šta vi mislite o takvi trendovi i tendencije?
Pravo da vI kažem nisu mi jasne ni te devojke i žene što "idu" s oženjeni muškarci... Znam za edan slučaj gde se cura koju već godinama "voda" edan oženjeni preduzetnik, u crkvu i na sveću zaklela da se nikad neće udati za drugog..., el bogati kad ne mOže da se uda za Njeg niEDAN drugi je ne zanima..., i tako. Plitka ženska pamet, šta drugo reći... A taj pored nje devojke, ima još dve švalerke za koje ja znam.

Žao mi devojke, proći će joj vreme i na kraju će ostati skrOz unesrećena..., on će je "izgustirati", ona će naposletku ostati sama, što bi se reklo i bez kučeta i bez mačeta..., i kud je onda pristala?

wink Zato devojke pamet u glavu...
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 10:07 pm.