Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Istraživanje koje je sproveo modni sajt MyCelebrityFashion.co.uk, pokazao je da žene u velikom broju vole da prilikom seksa imaju na sebi barem nešto od odeće.

Naime, gotovo polovina ispitanih Britanki, odnosno 48 procenata, izjavilo je da na sebi voli da ima barem nešto od odeće, a po rezultatima istraživanja, dame najviše vole da nose negliže u tim prilikama. Za njega se odlučuje 60 procenata ispitanica, dok 40 procenata voli u krevetu da nosi cipele sa visokim potpeticama.

36 procenata žena tokom seksa voli da nosi haljinu, dve trećine se odlučuje da ostane u grudnjaku, a 31 procenat njih izjasnilo se da su im omiljeni deo odeće-gaćice.

Interesantno je i objašnjenje koje je stiglo za ovu pojavu ostajanja u garderobi tokom seksa, jer se pokazalo da žene ne žele da se razgolite kako im ne bi opalo samopouzdanje. Noseći neki od ovih odevnih predmeta one se osećaju seksipilnije, a jedan procenat žena smatra da im grudi izgledaju bolje u grudnjaku. Čak 43 procenta žena reklo je da jednostavno žele da pokriju svoje telo. Takođe, čak 87 procenta ispitanica preferira seks u mraku, dok se za tu varijantu odlučilo svega 37 procenata ispitanih muškaraca.

Inače, stavovi muškaraca se gotovo nigde nisu podudarili sa ženskim u ovoj anketi, pa samo 36 procenata muškaraca reklo je da voli kada im partnerka tokom seksa ima barem jedan komad odeće na sebi.


Pravimo li mi pitanje oko ovakvih sitnica? wink lol
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 9:42 pm.