Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pa naravno "derbi" ako se još uvek tako može zvati, pošto rakamo već 5 godina na terenu, a Bogami i van njega. Sutra kao po običaju na tiketu 2-2 (nema slađih i lakše zarađenih para). Samo me zanimaju izgovori koje će stoka sutra da nađe osim naravno sudija koje sviraju za nas: loša trava (iako je nas extra uradila), loše lopte ili... I naravno: ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE.
Kažem ja melem za dušu i raj za oči?
ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE!
jel' to onaj sport gde smo najgori od sve detze?

ae sh'a se palite na crveno-crno-bele za'ebancije ... to je samo biznis ... boooooliii njih za vas ...

qq i lele Smile))
Zaista nisam neki švaler niti se nešto kao hvalim, jednostavno tražim malu pomoć. Imao sam devojku sa ustima kao Angelina Jollie, imao sam jednu sa sisama kao Pamela Anderson, čak sam imao i jednu koja se j..e kao Sharon Stone, molim vas da me upoznate sa nekom koja puši kao partizan i mogu da umrem.
Cloe brate, zar moram opet reci ko za Grobare navija? Smile)))haahaaaaaaa
"da pusi ko partizan"...Smile)))))))))))))))))))
SVE PROLAZI SAMO ZVEZDA TRAJE!!!
E pa 'vako ... ja sam namtjor ... to je prvi shvatio moj teca kada sam ja imao 4 godine ... buduci da je bio u upravi Partizana, "ponese" me na derbi ... ja sam non stop "vikao" Zvezda a partizanovci su kolutali ocima ...sta cu kad je bilo lakse da se izgovori ... a teca rek'o da sam mali namtjor ... sad sam porast'o ... i dalje sam namtjor ...

'ebe se meni za fudbal bwe ....

qq i lele Smile))
'ebe se meni za fudbal bwe ....

qq i lele Smile))

... i opet tako ...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 7:47 am.