Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Svaka žena, htela ona priznati ili ne, prepušta se mašti. Bilo u snu ili na javi, maštarije su ponekad i skrivene želje o kojima većina žena uglavnom ne želi govoriti. Naravno, one ih se sramote.

I dok jedne ne pričaju o maštarijama, druge će, uglavnom razglabajući uz kafu s prijateljicama, iz rukava nabrojiti barem onih pet, najsočnijih snova koji su kolali njihovim mislima. Hvata vas jeza? Prisjećate se njenog zamišljenog lica za vrijeme odnosa? Ne budite sumnjičavi, ali ko zna….
Sljedeći put kada je uhvatite, nagovorite je da vam otkrije svoje skrivene tajne, to će možda biti vaš novi put ka ludom i razuzdanom seksu. Fantazije su normalna i zdrava pojava. Neke su povezane s već proživljenim iskustvima, dok su neke čisti plod mašte. Ponekad su fantazije tabu tema ili su pak društveno neprihvatljive, ali na kraju krajeva – potpuno su neopasne.
Razotkrijmo, o čemu to žene maštaju…
Seks sa strancem :
Velik broj žena mašta o susretu s tajanstvenim muškarcem koji će ih odvesti u motel i priuštiti im nezaboravnu noć. Nije stvar u tajanstvenom muškarcu, već u tome što žene misle da se jedino s nepoznatom, a ujedno i čarobnom osobom, mogu potpuno opustiti. Zašto? Jer ih ta ista osoba ne može osuditi ni prosuditi. A na kraju krajeva, nakon toga ga više neće ni vidjeti.
Grupni seks :
Jedan od društvu neprihvatljivih seksualnih činova izuzetno je popularan u mašti mnogih žena. Najviše ih pali pojam golišavosti pred hrpom ljudi koji su baš kao i one – razotkriveni. Dodatni osjećaj erotike upotpunjavaju dodiri i odnos sa svim tim ljudima.
Dominacija :
Ništa ne pali žene više od preuzimanja kontrole u seksu. U ovom bi se slučaju moglo reći da sve, pa čak i one najsramežljivije, maštaju o dominaciji nad muškarcem. Na pamet im padaju svakojake aktivnosti – one bičuju svog partnera, tjeraju ga da ih moli za seks, tjeraju ga da im čini sve što one požele…
Seksualno ropstvo :
Čista suprotnost dominaciji je ropstvo, jedna od takođe čestih ženskih maštarija. Najviše od svega pali ih njegova zapovijed kako da mu što uradi ili odradi. Ali tu je i maštarija u kojoj one odbiju svaku njegovu zapovijed i opiru se njegovoj moći.
Tako se neke prepuštaju partnerovim zapovijedima i uz poslušnost nazivaju ga gospodarom, dok su druge totalno neposlušne i neukrotive, sve dok ih on ne priveže i nježnostima umiri.
Lezbijski seks :
O da. Mnoge sanjaju dodire istoga pola, a ovi se snovi najčešće ne javljaju na javi. One koje svjesno sanjaju lezbijski seks, zamišljaju svog partnera koji uživa gledajući ih.
Ideja dodirivanja nečijeg mekog tijela ženama se čini erotičnijom od bilo čega drugog. Partner u uglu, voajer, šlag je ovom seksualnom kolaču.
Striptizeta, prostitutka :
Nije važno, samo da je ilegalno. Napojnica na kraju ili početku čina dodatni je stimulans za maštarije kojima, nakon ove, neće biti kraja. Sljedeći put kada dođete po nju automobilom pokušajte otkriti je li spremna na akciju.
Naravno, trebate dobro poznavati partneriku prije nego što se okušate u ovakvim igricama. Pazite da je ne uvrijedite. Čim sjedne u auto nabacite joj, kroz šalu, ali zavodljivo, da vas zanima koliko bi koštala njena usluga. Njena reakcija neka vam bude znakom njene (ne)odlučnosti.
Biti muškarac samo na jednu noć :
Najmanje ostvariva, aloi najveća maštarija od svih jest biti muškarcem, barem na jednu noć. Žene bi se voljele odijevati, ponašati pa čak i nositi ´oružje´ muškarca, barem na pet minuta.
Na taj način žene ne žele osjetiti dominaciju muškarčeve uloge, već žele muškarca učiniti ranjivim, podređenim i to tako da one budu te koje vode glavnu riječ.
Neka vas ovaj tekst ne ohrabruje… Maštarije su samo maštarije – većina ih se nikada neće ostvariti. Ipak, ko zna, možda baš vi uspijete osloboditi dušu (muškarca u svojoj) partnerici…
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:05 am.