Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Grabim je za ruku. Uplašila se, ali moj osmeh izmamljuje njen. Shvata da sam se pretvarala. Ne odlazi. Približava mi se tako da mogu da osetim njen meki dah na svojoj koži. Muve zuje, nebo je zlatno a njen miris opojan. Ne skreće pogled.Pita me da li sam dobro i ja joj odgovaram da sam žedna našta ona rukama zahvata vodu iz mora i prosipa je po mom licu. Povlačim je dole na pesak kraj sebe i golicam je dok ne počne da vrišti od smeha. I pre nego što sam stigla da shvatim, nagla se nada mnom i poljubila me mekim ružičastim usnama - kao kakva nevalja učenica. Stomakom počinje da mi se širi nekakva toplota. Gledam je pravo u oči iz kojih je strah potpuno iščileo.

Sada sam na sve četiri i sunce mi bije u leđa a talasi nam miluju noge. Ona se ne pomera i ja je opkoračujem, nad njom sam a kapljice znoja slivaju mi se niz vrat. Jedna pada na njen a ja se saginjem da je poližem. Ponovo susrećem taj prodoran pogled koji me poziva da radim šta mi je volja. Tako da se saginjem i ljubim joj usne, već poluotvorene. Proždiremo se, jezicima jedna drugoj istražujemo usta. Zubi su joj kao komadići porculana sa kojih se gostim. Grize me za usnu a ja je kažnjavam time što se povlačim.

Nakon, kako se čini, čitave večnosti gledanja u oči, povlačim se ka gore, grudima joj prelazeći po licu. Ona ih grabi i stiska, stavlja bradavice u usta. Sisa ih, liže, gricka

Ha ha ha ha...a te muve si mi preporucila,za onaj experiment u kadiSmile))
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:03 pm.