Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Dragi Onure, prvo merhaba. Kako si ? Izvini što ti ovako pišem, ali nemam na kreditu pa mi bezveze da ti zvrcam da me ti nazoveš. Sramota me.Pa ni ti pare ne bereš na grani već zaradjuješ, još sa "nakim kolegom. Koji je onaj Kerem govno.

De mi reci kako zdravlje ? Sve mi te nezgodno pitati, da ti često ne jedes suho ? Salame, kruha, paštete ? Imam osjećaj da imas problema sa tvrdom stolicom, pa su ti oči malo izletile naprijed. Ili je to ili ti je proradila štitna. Poslušaj me, odi se ti pregledaj, izvadi nalaze. Ljekari štrajkuju, ali barem se ti ne moraš gubati. Imaš pare, odi k"o gospodin privatno. Poslušaj me. Ujutro nemoj ništa jesti, ponesi pišaku odmah od kuće i leti rano da budeš prvi, prije ćeš opremiti.Ne gledam te svaku noć, stara moja gleda. Pa onda i ja uz nju počeo. Objasnila mi je šta je bilo prije ( imala je prezentaciju dužu nego projekat koridora 5C ) pa sam malo pohvatao.Znaš šta ću ti reći ? Fini ste, brate. Gledam kako nema nikakvih silikona, ljubakanja na svakom ćošku. Fina familija. Onda ne pije niko, nema p"janih. A i nemoj vala piti. Gledam onog Burhana, Bog mu dao, uvijek tespiha. Nemoj radi njega, sramota je. Stariji čovjek. Ja računam da je i on nekada pio, malo heri ustima kad govori k"o da je bilo šlagiran.Ako ti i dogruha da popiješ, sakrij se negdje, gruhni koju i bježi kući.Nemoj radi dida. Nemoj jebem ga ja...Znam ja da ti nije lako. Vidim, nisam budala.Onda brate često nešto pucaju na tebe.I kod nas se pucalo, ali tebe je baš obladalo. Čuvaj se ti i kad završi serija, bojim se ja su se oni obuli da te ubiju, pa će te ubiti u kakvoj drugoj seriji.Gluho bilo. Znas sta mi se svidjelo ? Ono kad su te ranili .Rahatluk brate. Ranili su te, ali si odmah u istoj epizodi ozdravio i nazad na posao.Nema k"o kod onih, rane ga i leži 30 epizoda. Džaba je stari, kad je ko navik"o raditi i zarađivati. Svaka tebi čast!Nemoj se uvrijediti, ali Šeherzada malo jede govna. Ti baš k"o pašče oko nje, a ona ni mukajat (nadam se da razumiješ ovo mukajat, morao bi ti si Turčin). I onda gledam pomiriste se. Znaš kako mi je bilo drago. K"o da sam se ja pomirio. Htio sam ja tebi reći, nemoj navaljivati. Čekaj kakve kiše i grmljavine i vodi je u šumu.To ima na filmovima i to upali. Malo se ona i prepane šume i grmljavine, malo okisne pa joj ledeno i moli Boga ići a onda i kad kiša pada po tebi možeš uvijek reći da pomažeš zbog nje, ne vidi ona jesu li suze ili kiša. Vala ako to ne upali, goni to od sebe. To nije za držati.Ali, eto hvala Bogu dobro je.Bom sad i ti pamet u glavu. Mladi ste obadvoje, niste djeca. Ono dijete treba oca.Nemoj biti budala.Obadvoje mladi, zdravi, imate para, kredita nemate, šta će te. Moliti Boga da podulji zdravlja do penzije. Znam ja da tebe sad to malo boči što si ti njoj platio, ali de,sta ćeš.Nisi ti znao da je djetetu za bolnice.

Hej, ćuti, sva šteta u tome. Neka i ona malo onaj jezik skrati. Valj"o si joj kad si dao pare. Znaš šta ću ti reci ? Malo si ti njoj i uz"o za "nolk"e pare. Ja njih nemam, ali da sam imao te pare i da mi je došla "nako mlada cura i tražila one pare, znaš li šta je ? Ja računam da bi morala dovesti svu žensku rodbinu od 18 do 80 godina, sve pokretno i zdravo. Pa ni ti pare ne bereš.Da svako jutro ustaješ i ideš na posao, zaradio si ih.A još to je i tvoja firma, pa plate radnicima, pa doprinosi, pa materijal, nema tebe tu nidje.Ali, de.Ne može insan kad je taki. Nek" si ti njoj dao.Sevap je bogami. I eto de, vidi kad Bog hoće, da vas dvoje sada hodate. Ta, dragi Bože sudbine.Zadržavam li ja tebe ? Haj neću ti više smetati.Nego mislio sam te pitati, nemoj me pogrešno shvatiti,da nebi im"o hiljadu do plate ? Ja njih sada nemam, ali prve koje budu tvoje su. Znaš da ću vratiti. A i ako ti bude dosadno mogu i doći noćiti kod tebe jednu noć, pa kontam nije ni hiljada neka para,a neće ni meni ništa biti....Ništa nego čujemo se. Selami svojima, didu posebno pa se čujemo.


(Halit i Berguzar - Reklama za Konzum - bolji kvalitet.avi)

c/p sa Facebooka
shock

katastrofa, vala bas :?
- For God´s sake, Effie, why can´t you be like other girls?!
-Because the world is overcrowded with other girls Smile


pre nego sto me iskometarises, potrudi se da si jebeno savrsen/a
hahaha..e ludog li naroda lol
I just love the way you're running out of life..
S obzirom da je Onur u Zagrebu, Burhan odgovorio Kenanu na pismo

Moj Kenane, merhaba ! Ja sam tebe skroz smetn"o. Još mi je Onur rek"o da ti se javim, da si mu pisao, ali zaboravio i de sad. Ah, k"o stariji insan.

On je u Zagrebu, ima nekog posla, pa me zamolio da ti se javim. Nije ponio hrvatsku karticu pa ti se ne može nazvati. U romingu je i dok nazove, srkne mu kredit. Jučer dok se javio kući uze mu 18 maraka.

Ali uglavnom stigao je pa se sad cujemo na Facebooku. Evo ode i Šeherzada. Ne da ona njemu moj sinko bez sebe maknuti. Ljubomorna k"o pašče. Ali i neka je. Nije ni njegovo maslo za Ramazana. Bio je on poč"o sa onom Jasmin. Ona, kuja zna da se on ozbiljno zauzeo sa Šeherzadom i opet obli"će oko njega. I eto, hudnica umri. Nesta je ko dim duhana. (USKportal.ba)

Dragi moj Kenane jesi li ti vidio šta se nama izdogadja. Pa moja familija k"o da je nagazila. Moja ona snaha Fusun zauze se sa nekakvim slikarom. A ti znaš kakva je Nadida. Nema nego ići za njom i bome uhvatiti je u kući njegovoj.

Snaha pomaže, gluho bilo, nemoj mati, nemoj mati. Ali,stara ne da nego kupi prnje i haj materi.

Bom šta da ti kažem. Nadida taj dan dok ne povrati. Ona je došla kući bli"da k"o krpa. Tri dana ona mrve kruha nije stavila u usta. Žao mi je, ionako slabo jede, satra je kiselina. To nju muči još kad je Ali Kemala rodila.

Ja opet ne mogu da se ne sekiram. Nadida to još i zna sakriti, ona saburi. Ja ne mogu, ja nama planem. I onda naveče ne spavam, znojim se, vrtim. I mora mi doći slabo. (USKportal.ba) Sad sam fala Bogu dobar. Bilo me malo pritislo, prep"o sam se, ali dobro je. Moram na kontrolu u februaru, ali dobro je kako je bilo. Pa, eto bom koliko sam bio slab da nisam mog"o ni tespihati. Slab, slab nemam snage u rukama, k"o da nisu moje.

Kerem se opametio, oženio se, to si sigurno čuo. Pa, da. Oženio Benu. Fina je ono cura, ja sam malo stariji od njene matere i znam tu cijelu familiju. Otac bio pošten, crni radnik. Mati joj mlada umrla,radila u Četkari. Ima ona još jednu stariju sestru, mislim da je udana u Liskovcu,tamo kod vas.

Šeherzada je vodila malog na kontrolu, sad je fala Bogu dobro. Bio je nešto slab, temperatura. Ona se prepala. Ah, znaš dijete. Leti, oznoji se, pije ledene vode. A on,srce moje osjetljiv. Stalno dodje pa viče dide kad ćemo ići na vašar. Ići ćemo sine, kad did dobije penziju. Znaš šta su djeca. (USKportal.ba)

Čuo si sigurno da mi je i ona snaha umrla,Džansel. Nije mi prava snaha, ali jes. Zaboli je naveče, moj sinko, "vako utorak bio. Daj hitnu, vozi u bolnicu. Dok je Ali Kemal došao,umri. Alla,alla osta ono dijete bez matere. Pa eto sad će kod nas. Šta god da je bilo, to je moje unuče. Ono kod mene uvijek ima mjesta.

Haj da te ne zadržavam i ti radiš.Ti si još u Bihaću ?

De mi Boga ti reci kako ti je majka Subhija ? Je l" de ona je 21.godište, ona je starija od mene ? Poselami je.
Slušaj, Onur mi je rekao za one pare.On njih sada nema.Kaže prve koje budu, tvoje su.Sad se baš istrug"o.Uzimao je neku robu a ima i on neki kredit za stan. (USKportal.ba)

Nego, ja ću tebi to riješiti, ali de sačekaj da mi legne penzija.Sad sam u minusu pa da mi penzija pokrije minus.Onda opet mogu ići „u crveno“. Riješićemo, nemoj se sekirati.Nemoj ganjati gdje drugo.Ja bih se naljutio kad bih čuo da si gdje drugo ganj"o kraj mene živog.

Bom sine, ništa nego salamićeš svojima pa se čujemo.Ako Onur bude zvao, ja ću reći da smo se čuli, a vas dvojica onda gledajte da se nadjete kad bude prilika.


Drugi deo pisma Tongue
OMG :?'el se i tebE svidZa text kI menE? lollollol
Neje mi palo na pamet da citam! shock
ni men', za toJ te i pituVam lollollol
Onda smo ti i ja pravi sagovornici za ovu temu... lollollol
[quote="amelija"]Onda smo ti i ja pravi sagovornici za ovu temu... lollollol[/quotni ja nisam procitala, mogu da polemise zajedno sa vas dve lol
- For God´s sake, Effie, why can´t you be like other girls?!
-Because the world is overcrowded with other girls Smile


pre nego sto me iskometarises, potrudi se da si jebeno savrsen/a
8) Ne znam, ja volim te španske serijE.

Svojevremeno sam "KASANDRU" otpratio od prve do poslednje epizode, a bilo ih je bogOmi preko 250 i "davalo" se svakodnevno. Volim i Farmu, a kažu da će posle Nove godine da budNe i Veliki Brat jO5.

Svojevremeno, kad se "davala" KASANDRA, iz Babušnicu je "krenula" peticija koju je potpisalo preko hiljadu gradjana i gradjanki, sa zahtevom Ministru pravde da se Kasandra odMa pusti iz zatvora el ona eto niŠ nije kriva i za džabe su je zatvOrili. Kažu da je ta peticija uredno primljena u Ministarstvu i zavedena u delovodnik..., al šta im je Ministar odgovorio nemam infOrmaciju, mada bih vOleo znati.

FakaT je da su je već posle dve il tri epizOde pustili iz zAtvOr i da je dO kraja sEriAla više zatvarali nisu..., što je možda bilo i u neku vEzu s navedenu babušničku peticiJu, eto.
kUj ce da procita toliki tekst? roll

ajde ko je procitao, nek nam preprica... lol
8) Ne znam, ja volim te španske serijE.

.


Nije spanska vec je turska serija
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 10:44 am.