Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Сви сте позвани да овде остављате интересантне графите. Ево једног који ме је оборио с ногу, јер сам 2 масеца пролазила крај њега путујући на посао, те се коначно докопала прилике да га снимим. Признаћете да је у духу овог форума.

((http://www.imageup.ru/img67/thumb/dscf5438534934.jpg))
SNP 1389: Grafiti nisu naši

((http://www.imageup.ru/img67/thumb/grafiti-kragujevac-21533535141.jpg))
Na Kamenom mostu u Kragujevcu ispisani su grafiti, koji pozivaju na proterivanje homoseksualaca iz Srbije. Grafiti su potpisani sa SNP 1389, a ta organizacija je demantovala da stoji iza grafita u Kragujevcu i naglasila da se protivi progonu bilo koje grupe iz Srbije.

Pored homofobičnih poruka ispisanih plavom bojom i potpisanih sa SNP 1389, u glavnoj ulici izlepljeni su plakati na kojima piše "10. 10. 2010. Gotova je".

Načelnik policijske uprave u Kragujevcu Ivan Đorović rekao je Radio televiziji Kragujevac da je istraga o ovom incidentu u toku i da će protiv počinioca biti podnete krivične prijave.

"Nećemo dozvoliti da bilo ko nasiljem afirmiše svoje stavove i reguliše bilo koje odnose u našem gradu“, rekao je Đorović.

Gradonačelnik Kragujevca je izjavio da očekuje od pripadnika policije da pronađu autore grafita i da za učinjeno "budu adekvatno sankcionisani". "Istovremeno apelujem da za takvu vrstu oglašavanja koristite isključivo prostore za to određene, a ne fasade zgrada i mostova i da bez obzira na političko opredeljenje, postavite sebi bar jedan zajednički cilj - da grafitima ne ružite naš grad", navodi se u pisanom saopštenju Stevanovića.

Stevanović je naveo da razume "potrebu političkih partija i organizacija za čestim komuniciranjem sa građanima i političkim protivnicima putem plakata i grafita, ali danas iako su medijske mogućnosti u prenošenju informacija i drugih prouka fantastične, očigledno je da su plakati i grafiti u borbi za birače i dalje jedno od osnovnih i omiljenih sredstava oglašavanja i prenošenja poruka".

Portparol Pokreta Naši 1389 Miloš Vasić rekao je da ta organizacija, iako se protivi održavanju Parade ponosa u Beogradu, nije ispisivala grafite u Kragujevcu.

"Naša organizacija ne poziva na progon nikoga iz Srbije, iako se protivimo održavanju parade kao nakaradne manifestacije koja nije u skladu sa kulturom i tradicijom srpskog naroda, ali što se tiče bilo koje grupe, ne zalažemo se i ne pozivamo na njihov progon“, rekao je Vasić.

U saopštenju SNP 1389 piše da su grafiti koje ispisuju njihovi aktivisti okrenuti protiv isključivo protiv Vlade i režima, a najpoznatiji među tim grafitima je "Nećemo paradu - srušićemo Vladu" i "Stop pederskom režimu".

Parada ponosa trebalo bi da se održi u Beogradu 10. oktobra.
Ирина, ево нешто за тебе.
((http://www.imageup.ru/img67/thumb/imt-grafiti-zid-2535155.jpg))
О пролазности осећања ...


(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs447.snc3/25656_1436798523952_1352656201_31215427_4096642_n.jpg)

wink
Sve su zene kurve. Osim moje majke, ona je vlasnica javne kuce... lollol
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
Sve su zene kurve. Osim moje majke, ona je vlasnica javne kuce... lollol

moras to prvo napisat' na zidu, pa uslikat'...
poslije cu ti objasnit' kako da postujes fotku... wink
rollroll A ovo nije bese tema sta Vam se mota po glavi?
Ta necu svoje misli slikovito predstavljati... lollol
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
rollroll A ovo nije bese tema sta Vam se mota po glavi?
Ta necu svoje misli slikovito predstavljati... lollol

ops, izvini... tek sad vidim da je to ta tema...
idea

Jel ovo adekvatna slika? lol
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
twistedtwistedtwisted
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
Sve su zene kurve. Osim moje majke, ona je vlasnica javne kuce... lollol

Аааааа, ти си значи Весна Змијанац?!
(http://mek.niif.hu/02100/02185/html/img/1_081a.jpg))
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:31 pm.