Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Zasto se neke slike meni vec drugi put sklanjaju,kada sex i sve ostalo spada takodje u edukativne teme.Buduci da na naslovnoj strani svaki dan ima gologuzih i golih devojaka,
muskaraca koji za svoju sliku profila imaju fotku svog falusa.To ne podleze cenzuri.Eto zasto nam je mali narastaj i zasto vlada bela kuga. Par slicica ne tako bezobraznih se skidaju sa foruma i ne dozive promenu jednih gaca i carapa.

1001 NOC


Dolazi car brat drugog velikog cara u posetu na sta se ovaj silno obraduje i posti ga priredi mu gozbu i pita ga sa obzirom da je ovaj bio sav iznuren i potisten sta mu se desilo?
Ovaj mu je rekao da je uhvatio zenu u preljubi i da je jako razocaran i da mora da se malo utesi.
Od tada su oba brata carevica isli svakodnevno u lov i vracali se kasno u noc.
Jednom se desi da gost imajuci probleme sa zdravljem ostane da prelezi da ne ode u lov.Car mu ustupi sve svoje odaje
dok se tako malo setao i razgledao okolo ostade sokiran kada kroz odskrinuta vrata jedne odaje primeti zenu svog brata kako se ljubi i `bemba socno sa najcrnjim robom.
Mladog carevica ovo jako uznemiri i potrese i znajuci sta da radi odluci da cuti ali ne zadugo ode jedan dan sa carem u lov i sve mu isprica car prihvati sa malo neverice i sumnje i dogovore se da objave kao da idu u lov a ostanu u palati sakriveni nije mnogo proslo i zatekose zenu kako se bemaba
sa dva najcrnja roba,na sta ih car sve posece zagrli brata sto mu je rekao istinu i krenuse oni u najdublju divljinu da se odmore i presaberu.Stigli su do obale mora gde su zaspali ispod jednog drveta i videse ogromnog diva koji izlazi iz mora i nosi devojku u kavezu zakljucanu katancom,braca poese se na drvo od straha utihnuse .Div zaspa naslonjen na drvo
a devojka videvsi ih dozva ih da sidju,oni ne pristadose is prva ali im ona zapreti da ako ne budu ucinili sta trazi probudice diva.
Oba brata poslusase uzese kljuc zadenut za divovim pojasom
i otljucaju ga misleci da devojci daju slobodu.
Na sta ona kaze sada obojica lezite na mene i zakucavajte iz sve snage ili cu da ga probudim.Bez pogovora braca poslusase legnuvsi na devojku i jedan i drugi zakucavajuci iz sve snage.A ona ih posle toga zamoli da je zakljucaju jer posle njenog beksva zajedno ne bi daleko stigli dok bi se div probudio.
Eto zakljucao me je vezao misleci da moze da me sacuva za sebe ali ne shvata da svaka zena ako nesto zeli uradice prvom prilikom ma koliko je zarobili i vezaliSmile))
Braca se u cudu izgrlise shvativsi sta im je zena rekla
prodju ih sve muke i pozdravise se razivsi se svako svom carstvu.
ovaj prvi veliki car posle toga se nije zenio nego je dao naredbu da mu se svako vece dovede po neka nevina devojka iz carevine za jednu noc posle koje je iscece i svaku noc druga.
Tako dodje red i na lepu pametni Seherezadu koja je odlagala smrt svoju i svoje sestre pricavsi caru svaku noc neku novu pricu.....................
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:38 pm.