Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Iskreno, ja koristiti tekstualnih poruka za većinu moje komunikacije. Sa svima. Sam napraviti planove s prijateljima, koketiraju s dečki i uhvatiti korak s svima preko teksta. To je samo način na moj socijalne interakcije su se razvijale tijekom vremena. Svatko izgleda u redu s tom dogovoru, pa ne znam zašto sam tako bio iznenađen kada sam dobio pitao preko teksta prije nekoliko tjedana.

"Ono što su do u četvrtak navečer?" tekst čita, postavljanje planove u pokretu. Okrenuo sam se da moj cimer, pitajući se zašto sam osjetio smiješno o tome. Trebam li prihvatiti, odnosno od njega zahtijevati da me nazove umjesto toga? Moj cimer mudro je istaknuo da ako ja nikada nisu prihvatili datum pozivnice su poslane preko teksta, ja bih vjerojatno nikad ne ide na bilo kakve datume na sve. Iskreno, nisam bio odlazak na mnoge datume nedavno - a ne zato što sam se picky o tome kako sam se pitao - pa sam odlučio uzeti samo ono što sam mogao dobiti.

Međutim, nisam našao da jednom ste razgovoru sa Gvido preko teksta - ili bilo koji drugi elektronički način što se toga tiče - to je teško probiti iz tog rada. (I nije iznenađujuće, dečki nam rekli da su voljni zvati djevojke na telefonu.) No, nema ništa više nego nespretan prihvaćanja datum pozvati preko teksta, a zatim da s njim razgovarati na telefon ionako napraviti planove. Dakle, ovdje su neke savjete za rukovanje pitao se putem SMS poruke

upoznavanje
iskreno, ti imati potrebu da se istaknes preko foruma...

i iskreno, SMS phonedate je alat da oderu naivne decke...
Iskreno - Ja nist´ ne kontati odje bolan! lollollol
Iskreno - Ja nist´ ne kontati odje bolan! lollollolma izgleda da ocer da hebe a nemoze doc do djee kolko ja razumijemmm TongueTongueTongue molim samo kulturnoo!!!!
zbog iluzije u kojoj živimo,umjetnost postoji
Glede unatoc, ni ja,samo Biter izgleda. lol
lollollol
zbog iluzije u kojoj živimo,umjetnost postoji
svi vi pisete medju redove a ja vas odlicno citam!
samo vam je jedno na umu!
lol
Sklapam oci i osecam, sve ono sto sam bio, i ono sto sam sada, jos uvek nisam ja. To je tek priprema za mene.
M.A.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:41 am.