Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: Upoznavanje
Iskreno, ja koristiti tekstualnih poruka za većinu moje komunikacije. Sa svima. Sam napraviti planove s prijateljima, koketiraju s dečki i uhvatiti korak s svima preko teksta. To je samo način na moj socijalne interakcije su se razvijale tijekom vremena. Svatko izgleda u redu s tom dogovoru, pa ne znam zašto sam tako bio iznenađen kada sam dobio pitao preko teksta prije nekoliko tjedana.

"Ono što su do u četvrtak navečer?" tekst čita, postavljanje planove u pokretu. Okrenuo sam se da moj cimer, pitajući se zašto sam osjetio smiješno o tome. Trebam li prihvatiti, odnosno od njega zahtijevati da me nazove umjesto toga? Moj cimer mudro je istaknuo da ako ja nikada nisu prihvatili datum pozivnice su poslane preko teksta, ja bih vjerojatno nikad ne ide na bilo kakve datume na sve. Iskreno, nisam bio odlazak na mnoge datume nedavno - a ne zato što sam se picky o tome kako sam se pitao - pa sam odlučio uzeti samo ono što sam mogao dobiti.

Međutim, nisam našao da jednom ste razgovoru sa Gvido preko teksta - ili bilo koji drugi elektronički način što se toga tiče - to je teško probiti iz tog rada. (I nije iznenađujuće, dečki nam rekli da su voljni zvati djevojke na telefonu.) No, nema ništa više nego nespretan prihvaćanja datum pozvati preko teksta, a zatim da s njim razgovarati na telefon ionako napraviti planove. Dakle, ovdje su neke savjete za rukovanje pitao se putem SMS poruke

upoznavanje
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:53 pm.