Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Mislim da si upotrebio pogresnu rec , umesto ocaja upotrebi razum ili sposobnost racionalnog sagledavanja stvari, time ces biti korak blize razumevanju onoga sto navedoh u poslednjem postu. Prijateljstvo odrzava razum, sposobnost prihvatanja osobe i odnosa kakvi jesu.
Sto se tice "uzorka" za gorenavedenu situaciju , odabrao si pogresan - osnovna odlika vage je odmerenost i osecaj za pravdu - te: "ako ta osoba ima nekog" , ja u startu prihvatam tu konstelaciju (granicu) i nema zaljubljivanja, a kamoli ludog zaljubljivanja. Ako govorimo "in general", tada se zapitaj o strukturi te licnosti - koliko je osoba svesna ili spremna da gubi vreme ili da se samokaznjava zbog stvari koje nisu ostvarive .

Da ne zalazim dalje u ovu tematiku jer nas separise razlicit stav o pomenutoj stvari,ali po mojim kriterijumima nisi u pravu...kratko i jasno u zaljubljenosti(uzvracenoj ili neuzvracenoj) nema vaganja,nema granica i nema samokaznjavanja i drugih vidova kontrola...ja to nisam izucio jer da sve to umem ne bih bio VAGA vec robot!
Nadm se da se ne ljutis zbog ovoga sto sam rekao,ali to je samo moje misljenje.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:40 am.