Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
NARCISI – beskrajno zaljubljeni u sebe. Karijera, uspesi i obožavaoci su vazduh koji dišu. Veliki značaj pridaju svom izgledu, kao i smišljanju imidža, koji retko odgovara realnosti. Arogantni kompeksaši, spremni na žrtve radi ostvarenja ciljeva, po pravilu okruženi poltronima, koji ih uljujkuju u ideju da su najbolji, najlepši, najznačajniji.
Ukoliko su oženjeni ili u vezi, biraju inferiorne žene-devojke koje doprinose imidžu koji grade, ili ih kriju u svoja 4 zida, da bi i kod kuće dobili porciju komplimenata I poniznosti.

LEPTIRI – šarmantni i zanimljivi, najčešće džentlmeni, ne žale truda da osvoje devojku, ali se u svakom gnezdu kratko zadržavaju. Osvajači, nesposobni da dele život sa nekim, presebični da se daju 100%, ispunjava ih letenje sa cveta na cvet.
U slučaju da su oženjeni, posle avantura se vraćaju u toplo porodično gnezdo, gde ih čekaju njihove Penelope, pesmom: “prevari me, bol mi stvaraj, al me nikad ne ostavljaj”.

BEZBOJNI – rezultati medijske proizvodnje celebrity-ja za mediokritete. Sladunjavi, lepuškasti, nezanimjivi, ne previše pametni, srećni što su tu gde su. Furaju imidž dobrih momaka, jer nemaju maštu i herc za bilo kakvu individualnost.
Biraju devojke – žene bez posebnog kriterijuma, nisu zahtevni i varaju ih samo ako dođu u sigurnu priliku. Veze su im najčešće stabilne i dosadne, kao i oni.

DŽIBERI - Primitivci koji sebe smatraju macho tipovima, slabog obrazovanja I vaspitanja, poznatost im je argument kojim dokazuju svoju veličinu. Nepristojni I siledžije, kad god su u društvu slabijih ili žena. Misle da su muškarčine, ponosno se razmeću svojom glupošću, a ako imaju para, hvale se njima u svim prilikama.
Biraju za devojke – žene lobotomirane mazohiste, koje u njima vide bogove.


ZALJUBLJIVI – Individualci, važe za frajere više zbog ličnosti nego zbog fizičkog izgleda. Popularnost im znači, ali ne po svaku cenu, furaju svoj fazon, kreiraju ukus svojih obožavateljki.
Kada su zaljubljeni, verni su svojim devojkama – ženama. Poklanjaju im i ličnu i medijsku pažnju, prave životne planove. Zaljubljenost ih ne drži dugo, a kad prođe, brišu veze, brakove, decu… i nastavljaju dalje, do sledeće koja ih opčini.


NESESERDŽIJE– Neostvareni lepotani, bez talenta i dara za individualni uspeh, u vezi ili braku sa poznatom, poželjno dobrostojećom glupačicom. Uvek nasmejani, isprazni, zeljni slave I blagodeti jet set života.
Udovojavaju svojim devojkama – ženama od kojih im zavisi budućnost, a kad se premore od glume, ili se pojavi atraktivniji neseserdžija, bivaju zamenjeni. Neki se vrate u anonimnost, a neki nađu novu “ljubav svog života”.


PAPUČIĆI – Dobrostojeci tupavci sa zapaženim karijerama, najčešće sportskim, lak plen za beogradske udavače, željne glamura, luj vitona i šampanjca. Iz ruralnih sredina upali u velegrad, ne čitaju tečno, ali broje premije kao automatski brojač. Lepotice su im neophodne da bi pratili imidž svetskih sportista, ali i da bi se snašli na kružnim tokovima i u tržnim centrima. Lepotice preuzimaju uloge menadžera, staratelja, gurua, a oni su ponosni na populanost i važnost, koju dobiju preko noći.
Ovakve veze – brakovi često traju zauvek, osim u slučajevima povreda ili loših zarada, kada bivaju zamenjeni uspešnijim kolegama ili biznismenima.

ZONSKA LIGA - Muškarci bez posebnih fizičkih ili karakternih kvaliteta koji bi ih izdvojili iz mase. Zahvaljujući uspehu u poslovima kojima se bave, postaju tretirani kao frajeri. Retki poveruju da to zaista i jesu, najčešće oni slabog intelekta i obrazovanja. “Zonski tipovi” uzmu šta im zivot pruži bez velike pompe i hvalisanja, uglavnom igrajući na kartu drugara (ili moći, ukoliko su na poziciji), a ne fatalne face.


TROFEJISTI: Uspešni ljudi, u vezama sa lepoticama koje često mogu da im budu ćerke. Dubokih su džepova, popularni ili moćni, ili oboje. Vode boemski život, poseduju statusne simbole evropskih bogataša, posećuju značajna mesta I događaje.
Dele se u tri podkategorije; prva su sredovečni paćenici sa kojima u mladosti ni jedna nije htela da se “igra doktora”, jer su bili neprimetni i nezanimljivi pre nego što su se obogatili. Druga podkategorija su bivše face, nekada frajeri na glasu, koji se protiv klimaksa bore piletinom i “starom školom” zavođenja. Treća podkategorija su “mladi lavovi”, tatini sinovi ili biznismeni koji su se brzo obogatili, najzanimljiviji pevačicama i starletama.
Svi oni devojke šetaju kao trofeje koji potvrdjuju njihovu muškost, finansijsku moć i vitalnost.


FRAJERI – Netipično za javni život, muškarci bez vidljivih kompleksa, zadovoljni sobom, pažnju skreću osobenošću i harizmom, a popularnost doživljavaju kao propratnu pojavu posla kojim se bave. Drže do vrednosti izumrlih u tranzicionim nedaćama, imuni su na sapunjave mehure današnjih standarda uspeha. Markantni i šarmantni, zanimljivi damama i kad su van teritorije na kojoj su poznati.
Biraju karakterne devojke – žene, koje su im i partnerke i prijatelji, tretiraju ih sa pažnjom i posvećenošću. Ne rasprodaju svoju privatnost. Ukoliko su neverni, rade to veoma diskretno i bez svedoka.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:24 am.