Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ja moram priznati da me ipak iznenadjuje nesposobnost vecine da napise bilo sta suvislo. Sem neartikulisanih uzdaha ili neceg slicnog ovde nema niceg vise. I bas mi je zao toga radi. I radi toga je , sharmy, ovde takva poplava topika, zar ne.

evo od mene :
- Drago mi je ja sam Olja - bez razmišljanja pružila sam mu ruku. Čaršav je skliznuo s mog tela i njegove ruke su krenula u istraživanje. Nežno me mazio, igrao se mojim jezikom, ližući mi vrat i uvo, šapućući mi nešto što od uzbuđenja uopšte nisam razumela. Poveo me, kao u plesu, prema kupatilu. Znao je raspored prostorija i snalazio se u stanu kao da je njegov. Nije prestao s nežnostima ni dok je skidao kombinezon sa sebe. Ljubio mi je grudi, čvrsto me pritisnuvši uz zid.

Vešto je skinuo ostatak robe i ostao gol. Zadivljeno sam promatrala njego kurac, velik i čvrst. Ušli smo u kadu ne prestajući se dodirivati. Voda je curila po njima, a ja sam kleknula i uzela njegov mokri, topli kurac u usta. Zastenjao je jer sam nepogrešivo pronašla način da ga nateram na uzdahe. Igrala sam se njegovim kurcem kao igračkom, zadivljeno gledajući kako se grči i pulsira. Volela sam taj osećaj nadmoći koji se javljao u meni. Na trenutak sam zastala nasapunavši Igorov ljubavni mišić i njegova leđa. Nežno sam ga masirala spuštajući ruku prema njegovim guzovima. Imao je čvrstu guzu i uživala sam u dodiru, a zatim sam lagano stisnula njegova jaja. Zadrhtao je i okrenuo me prema sebi.

Svidela mu se moja igra pa je i on uzeo sapun. Krenuo je od moje sveže, potpuno obrijane mačkice. Noge su mi se raširile same od sebe, već napete bradavice protrnule su od uzbuđenja dok sam se čvrsto držala za rub kade. Na trenutak sam pomislila da je prilično otrcano reći kako nikada prije nisam osetila ništa slično pa sam tu misao potisnula, ali... bilo je zaista tako. Nisam ja bila nikakvo nevinašce i zaista sam uživala u seksu, no ovo je bilo zapanjujuće dobro. Više ništa nisam mislila, samo sam se predala Igoru. Moje telo spremno je odgovaralo na svaki njegov dodir.

Lagano mi je raširio mačkicu i prstom draškao klitoris, a zatim mi stavio prst u topli, spremni otvor. Osetila sam kako sam se zatvorila oko njega, a on je počeo igru lagano klizeći unutra i van. Sve je trajalo dugo, beskrajno dugo, barem se meni tako činilo. A tako sam želela njegov kurac. Dok me tako "mučio" i dovodio do ekstaze prstom, posebno me palilo njegovo navlačenje kožice .
Na trenutak je prestao s igrom, pružio mi ruku i poveo me u sobu. Polegao me na krevet i gledao moje mokro telo. Naježila sam se od zadovoljstva i povukla ga na sebe ljubeći ga nežno. Osetila sam njegov topli kurac na ulazu u vlažnu pičkicu i na trenutak zaustavila dah, dok je polako prodirao u nju.


Oboje smo zastenjali i zastali. Podigao me u sedeći položaj ljubeći me i mazeći klitoris. Sedili smo jedno naspram drugog ne mičući se, samo sam osetila njegovo pulsiranje u sebi. Kapi znoja mešale su se s kapima vode. Okrenuo me na trbuh, podigao mi guzu i lagano ušao u mene. Volela sam taj položaj i osećaj da vlada mnome. Ulazio je, izlazio ubrzavajući ritam. Zaustavljao se nepogrešivo, u trenutku kada više nisam bila sigurna da ću izdržati i da ću svršiti.

Pružila sam ruku ispod sebe nežno pritiskajući svoj klitoris, a zatim se okrenula na leđa šireći noge. Klečao je ispred mene crven od uzbuđenja. Ponovo je zabio svoj kurac u mene i jebao me do ludila. Uzdisali smo oboje žureći prema vrhuncu. Svršavala sam u talasima koji nisu prestajali, a zatim sam osjetila kako izvlači svoj kurac iz mene i primiče ga mojim ustima. Voljela sam ukus sperme i spremno sam otvorila usta, a on se trzajući izlio u mene. Lizala sam ga dok je svršavao i zadovoljno progutala tečnost koja me uvek podsećala na ostrige (ili obratno?). Uz duboki uzdah zadovoljstva spustio se pored mene mazeći me po vlažnoj pičkici. Rukom sam nežno pritiskala njegov kurac koji je još uvijek ponosno stajao sjajan od sperme i moje sline.

Činilo mi se da sam zadremala. Vetar je lagano njihao zavesu, a ja sam bila sama u sobi. Samo su zgužvani čaršavi i nekoliko kapi sperme na jastuku bile dokaz da nisam sanjala.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 6:43 am.