Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Sredinom 2009-e je ovo bila prilicno aktuelna tema, pa sam o tome pisao i na svom blogu. Danas citam neke internet novine o poseti pape Hrvtskoj, pozivu da poseti Srbiju, novim crkvenim kanonima, raskolu unutar SPC i formiranju CNC u Crnoj Gori ... Elem prepuni su slanci prilicno interesantnih i satiricnih redova izmedju ostalog, ponovo se aktuelizuje tema o komercijalizaciji seksa u crkvenim redovima. Ja im licno skidam kapu. Voleo bih da mi u ruke padne neka hriscanska Kama Sutra. Siguran sam da bi sama primena delovala spiritualno. Cak sta vise otisao bih korak dalje, kao pojedini Poljski svestenici pa bih muzevima detaljno opisao na koji nacin da zadovolje svoje zene, a zenama upustvo za koriscenje "alatke" pri pruzanju oralnog zadovoljstva svome suprugu. Kakav bi to bio recept za savrsen brak. U nastavku sledi, kopija napomenutog teksta iz maja 2009. godine.


Ivan Joksimovic Blog
Pričam ti priču
Mislim dakle postojim !

Tuesday, May 19, 2009

Radujte se i množite se, ali i oralni sex je Bogu ugodan


Prošlog marta negde na putu ka Sahari, sveti otac Papa Benedikt prvi put je u svojoj 81 godini izgovorio reč kondom, strašno, strašno. Ustalasao je Afriku pre nego sto je stigao do nje, a sa njom i ostatak nam voljene planete. On je naime skrenuo pažnju prisutnim novinarima da se problem virusa side u Africi ne rešava prezervativima, već duhovnim pristupom seksualnosti. Naravno, reakcije iz celog sveta bile su veoma oštre, pa je pre svega konzervativna katolićka Poljska crkva dala blagoslov fra Ksaveri Knocu, svešteniku iz kapucinskog reda, da objavi knjigu “Seks kakav ne znate, za supružnike koji vole Boga“…

Elem… u ovoj katoličkom seksualnom priručniku, ili bolje da kažem katoličkoj Kama-sutri (koju btw moram pod hitno da nabavim), ovaj sveštenik savetuje vernike:

“Muž je dužan da se pobrine da i žena uživa tokom seksualnog odnosa“, te da je milovanje žene i stimulacija njenih erogenih zona važno “oružje katolika” da svojoj supruzi učini seks prijatnim. Čak je i oralni seks dozvoljen vernicima, a ne samo onaj radi produženje vrste.

Reklo bi se da fra Knoz i poljska katolička crkva klasičnu misonarsku pozu (inače, ona je, takva kakvu je znamo, nastala zbog misonarskog ranca, koji je uvek bio na leđima hrišćanskih misionara), žele da izjednače sa pozom 69.

Omiljeni mi sveštenik, fra Knoc (čovek ima cak i vlastiti internet portal) čak savetuje vernicima kako da dospeju do orgazma, jer po njemu seks nije samo susret muškarca i žene, već i susret sa bogom (jes da sam ateista, al to sam i ja oduvek baš tako zamišljao)

Moram da napomenem da po onome što sam čitao iz ovih internet priručnika mog duhovnog heroja fra Knoca, covek ima poprilično iskustvo. Uživanja oralnog seksa tako su divno hvaljena da me prosto neka toplota i milina zagolicala u medjunozju.

Tako je i prošle godine Anglikanska crkva objavila svoj presveti priručnik, dragog nam seksa u kojem čak kaze:

“Seks je daleko od toga da se može smatrati nečim prljavim, seks je nešto veličanstveno i nešto vredno slavlja… Kao i svaka druga veština, mora da se uči, zbog čega je potrebno da jedni drugima budemo učitelji”, piše u crkvenom vodiču.

Na kraju moram da napomenem još samo da sam pomalo razočaran, jer nigde nije spomenut analni seks. Skrolovao sam po celom sajtu žudeći da nađem neki sladokusni opis analnog seksa pa da kompletiram svoje mišljenje o ovoj svetoj knjizi, katoličkoj Kama-sutri. Nažalost o tome ni traga.

Na potezu su pravoslavne crkve, među kojima neće zaostajati, nadamo se, SPC i njeni vodeći jerarhi. Iskreno se nadam da nas neće razocarati, šta više zdušno apelujem na njih da u svoj seksualni priručnik uvrste i deo namenjen lezbejkama, grupnom seksu i homoseksualcima. Ako se to desi, počeću da verujem u Boga.

Zaklinjem se na ovim svetim blogovskim stranama da ću svake nedelje ići u crkvu i pri svakom snošaju izgovarati molitvu oče naš, ili u najmanju ruku uzvikivaću “O bože, o bože, o božeeeeeeee“


preuzeto sa (http://ivanjoksimovic.blog.com/)
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 4:16 am.