Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Evo jedan perdlog za Sanju, a tekst sam slučajno našao:


LEZBEJKE U MALIM ZAJEDNICAMA

Sresti druge lezbejke u malim gradovima ili seoskim sredinama može biti veoma teško.

Ovo je jedan deo zemlje gde sve što je drugačije nije prihvaćeno. Ovo mesto je udaljeno od civilizacije. Ovde nema mnogo gej žena. Ako uopšte postoje, dobro su sakrivene od nas ostalih.

NEKI PREDLOZI

1. Čitaj knjige i slušaj muziku lezbejskih autorki.

2. Kontaktiraj najbližu lezbejsku ili gej organizaciju. Proveri vodiče za kulturu i vidi koja su mesta zanimljiva za žene, ili kontaktiraj nacionalne lezbejske i gej grupe. Organizacije koje nisu u tvojoj blizini moći će da ti daju informacije o grupama bližim tebi, ili da ti daju ime žene koja te može povezati s drugim lezbejkama u tvom kraju.

3. Budi uključena u ženske političke aktivnosti. Da li blizu tebe postoji ženski centar, možda pri univerzitetu? Bilo koja feministička grupa? Mnoge lezbejke su politički aktivne i većina ženskih grupa ima lezbejske članice.

4. Idi na ženske manifestacije kao što su koncerti, konferencije i festivali. Mnogi ženski muzički festivali i skupovi održavaju se preko letnjeg perioda u ruralnim sredinama. Liste predstojećih festivala ili skupova objavljuju ženske i gej novine. Čak i ako ovakva dešavanja nisu blizu tebe, možeš upoznati druge lezbejke iz svog kraja, ili nekog ko poznaje nekog.

I zapamti, nisi sama.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:34 pm.