Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: sex cist sex
Djevac_sam, nista se od ovoga sto sam napisala nije se odnosilo na tebe.Smile) OK si momak i zaboravi svoj prvi nastup.Smile) Sve ti je oprosteno.
Evo pre pola sata sam procitala ovu pricu i setila se tebe. Zato je prenosim da je i ti procitasSmile))


Vec treci put u poslednjih sat vremena visok i lijep mladic je prolazio istom ulicom naizgled razgledajuci bljestave izloge a samo je povremeno,djecacki kratko bacao pogled na djevojku koja je stajala na uglu.Znao je da je prostitutka ali to nije gasilo plamen u srcu koji mu je gotovo ukopao korak i zaustavio ga u lezernoj setnji lionskim ulicama.Prisao joj je polako,samo na izgled sigurno,pogledom sa kojim vise nije imao kud osim u dubine njenih ociju.Cuo je sebe kako izgovara to univerzalno ,,kvanto kosta sinjorina,,.
Par sekundi koji su mu izgledali kao vjecnost a onda caroban osmjeh,lagano gasenje cigarete,novac i odvela ga je u njene odaje.Dala mu je poljupce sa ukusom suza,gotovo ocajnicke zagrljaje i toplinu zene kakvu vise nije osjetio a toliko puta je trazio.Nosila je crvenu majicu a on je taj dan napunio sedamnaest godina i bilo mu je prvi put.
Otisao je iz tog grada noseci u grudima bol a u ruci je stiskao 300ff koje mu je krisom vratila djevojka kojoj nikada nije saznao ime.
Putovao je poslije toga mnogo,obisao mnoge gradove i zemlje i svuda je sa sobom nosio kozni povez oko vrata sa cudnim privjeskom u kome je nosio svoju najvecu tajnu,zguzvani novac koji nikada nije potrosio.
A bio je gladan i spavao po varsavskim parkovima,na jednom minhenskom parkingu za novac se tukao sa drvosjecom iz Bosne koji mu je polomio rebra.Nije ga potrosio ni u Pesti kada ga je za kockarskim stolom prodao broj,njegov sedamnaest crno i stopom se vracao u svoju zemlju.Nikada ga ne bi potrosio.
Njegovi malobrojni prijatelji bi ga cudno gledali kada bi ga ponekad sreli u Zmaj Jovinoj ili Dunavskoj sa jednom Tanjom,ruskinjom iz Novosibirska.U vrijeme najvece inflacije placao je 200DM na dan samo da bi se druzio sa njom.Kupovao joj je cvijece,vodio u pozoriste,bioskop,poslasticarnice...
Setali su kejom do zore tog dana kada je krisom u njen dzep ostavio svoj privjezak,poljubio je i zauvjek otisao od nje.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 3:15 pm.