Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: pomagajte...
26. juni: Zvanicno potvrdjen dolazak "Peppersa" u Srbiju


Jedan od najvećih rok bendova današnjice "Red Hot Chili Peppers" održaće koncert u Srbiji 26. juna, zvanično je potvrđeno na web stranici EXIT-a. "Peppersi" će nastupiti u okolini Inđije na prostoru pored autoputa Novi Sad - Beograd.

Ovaj koncert u Inđiji u okviru "Green festa" biće jedini nastup "Peppersa" u jugoistočnoj Evropi ove godine. Osim u Srbiji, muzički velikani će tokom evropske turneje u junu i julu nastupiti u Francuskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Italiji, Holandiji i Španiji. "Red Hot Chili Peppers" uradiće sami kompletnu produkciju koncerta, a bina na kojoj će nastupiti biće donesena specijalno za ovu priliku iz Belgije.

Prodaja ulaznica za "Green fest" počinje 4. marta, a oni koji su već kupili kartu za "EXIT festival '07" imaju mogućnost da kartu za "Green fest" kupe po specijalnoj cijeni od 1.590 dinara (oko 40 KM).

Za prvih 15.000 kupaca karte će biti po cijeni od 1.990 dinara (oko 50 KM), dok će cijena poslije toga biti 2.790 dinara (oko 70 KM), a na dan koncerta ulaznice će se prodavati za 3.990 dinara (oko 100 KM).

Kao predgrupe nastupiće britanski indi-rok bend "Kasabian", kao i Kiril, Edo Maajka i "Ritam nereda".

"Red Hot Chili Peppers" postoje već 24 godine. Prvobitno kalifornijski školski bend, danas su jedan od najtraženijih i najboljih rok bendova na svijetu. Karijeru su počeli kao pankeri, a krajem osamdesetih i početkom devedesetih predvodili su muzički pravac fank-rok, u koji su kasnije dodali elemente bluza, psihodeličnog fanka i ska.

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:56 pm.