Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
eve i ja da kopiram iz Blich zene neshto za one koje mrzi da chitaju novine na netu lol kad moz Nata pardon Lada shto da ne i ja lol lol lol eve vi ga:

Tužili majku zbog pogrešne rođendanske čestitke

Kada ne dobiju željenu igračku ili rođendanaku čestitku, neka deca dobiju napad besa. Međutim, brat i sestra Stiven (23) i Katrin (20) iz Ilinoisa odlučili su da odu korak dalje i da majku tuže.
Oni su protiv svoje majke Kimberli podneli sudsku tužbu zbog, kako su naveli, lošeg postupanja i emocionalne boli, pa na sudu zahtevali nadoknadu od 50.000 dolara.
Majku su optužili jer je navodno propustila da odvede Ketrin na auto šou, a sinu Stivenu je pretila da će nazvati policiju ukoliko ne zaveže sigurnosni pojas.
Zameraju joj i to što se cenkala kada im je kupovala odeću i što je u ponoć zvala Ketrin da se vrati kući sa zabave. Brat i sestra su unajmili čak tri advokata da ih zastupaju, a jedan od njih je i njihov otac Stiven A. Miner.
Međutim, nakon dve godine sudske borbe, sud je odbacio optužbe, donevši odluku da majčino ponašanje nije bilo preterano.
Spornu rođendansku čestitku Stiven mlađi je ocenio kao neprimerenu jer nije sadržala novac. Čestitka je na prednjoj strani imala naslikan paradjaz na stolu, a u njoj je pisalo: "Sine, kupila sam ti ovu čestitku jer je poput tebe. Različita od svih ostalih" .
Kimberlin advokat optužio je njenog bivšeg supruga da joj se na ovaj način želi osvetiti.

"Oni tužbu ne vide kao napad na majčinstvo već na neodgovornost. Svako greši, ali mora snositi odgovornost za svoje postupke", tvrdi Kimbrelin bivši suprug. "
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:22 am.