Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Starost je nezvani gost svake mladosti ukrašena duborezom godina u spomen lepoti koja je postojala. Ova naša… Nije to prava starost sa štapom u ruci, pokretnim osmehom i ćelavim glavama bez namere ogoljenim. Ovo su one godine gde bi trebalo da zrelost pomuti razloge svih ludorija namerno napravljenih. Ali ipak… Ne mogu ga nazvati zrelo doba, jer to doba ne postoji. Neki se rode sa tom manom, a neki nikada ne steknu takvu vrlinu!
Jedno je sigurno… Nikada više nećemo sanjati,a da nam nije bitno da li će se snovi ostvariti. Nemamo više prava na to. Nekako se lice drugačije grči. Ta grimasa koju pravimo sve češće nije osmeh. Pogled se sve više gubi u daljinama od koje očekujemo da nam nešto vrati, da nam da odgovore za kojima tragamo, da nam stvori mir za koji pričaju da je nekada postojao. Da li su nam stari loše govorili ili mi nismo dobro razumeli bajke?
Veljko Kučević


Jesmo li ozbiljni ili samo ozbiljniji nego što smo bili... winkRazmišljamo li o starosti na vreme?

Osećate li... paniku, mir, znatiželju? Zapitate li se nad nečijim izboranim pogledom koliko je zadovoljan sobom sada? Imate li hrabrosti zamisliti sebe jednog dana? Osećate li se sada staro?
Ко је то нама тако лирски расположен? Младост не размишља о старости. Зато се и каже:"Питаће те старост где ти младост прође"...
Ja volim svoje godine i svaka koja sledi me raduje, gledajuci decu koja odrastaju i postaju ljudi me cini ponosnom, a to sa 20 godina ne bih mogla ( jao, jedva cekam da postanem baka)

Mnogo toga bih mozda drugacije napravila da mi je pamet ova, ali... lol
I nad popom ima pop <img src="http://upoznavanje.net/file/pic/emoticon/default/wink.png" alt="Wink" title="Wink" title="v_middle" />
ne bojim se starosti, nadam se da cu jos mnogo toga nauciti i nikad sve znati....ne bih svoje sadasnje godine menjala ni za koje druge, jer imam svega potaman upravo sada, i dovoljno iskustva i dovoljno mudrosti a opet sam dovoljno luda da se glupiram i da to ne izgleda moronski hehehehe lol
Kako bih sada voleo da mogu da se nakasljem.
U duši se osećam veoma mlado :D
Kako bih sada voleo da mogu da se nakasljem.

slobodno ti kashlji Uzi, ima baba Jana i za toJ lek lollollol
Pa gde to da mi kazes?
Trebam li i da okrenem glavu dok se nakasljavam?
U pravu si, tvoje glupiranje zaista ne deluje, kako si to nazvala, moronski.
Cini mi se da starost za mene nije buducnost..... roll
"Ispunite godine životom, a ne život godinama...."
8)
"Ispunite godine životom, a ne život godinama...."
8)


Ispunite godine zabavom, a život zabavnim godinama wink :D
eh... skoro da sam osedela... roll
"Ispunite godine životom, a ne život godinama...."
8)


Ispunite godine zabavom, a život zabavnim godinama wink :D


wink :D

Godina se ne plasim. Plasim se samo gde ide ovaj svet. 8)
imalo nemalo veze sa temom... moja asocijacija je neko ubedjenje da svaka osoba ima svoj period u zivotu. nekom je to detinjstvo, nekom pubertet, nekom adolescencija, nekom, 20-te, nekom 40-te, itd.
meni je u sopstvenoj kozi bilo najudobnije u periodu osnovne skole. tad sam najvise bila ja. u svakom pogledu. bez ogranicenja nametnutih okolinom, bez strahova, kocnica i nesigurnosti.

sad? ne osecam se starom, ali se svaki put iznenadjeno trgnem kad izgovorim broj godina koje imam. toliko mi strano zvuce...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:32 pm.