Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: upoznavanje
Najbolje mesto za upoznavanje temperamenta je kafana u kojoj ozedneli postenjak, narucivsi kriglu piva, ugleda kako mu je donesena s krupnom muvom koja se koprca u pivu.

Je li receni postenjak Englez?
On odlozi casu na stol, smireno pritisne zvonce i zapovedi:" Drugu kriglu svezeg i cistog piva, molit cu lepo!" Popivsi, plati, te izadje ni po cemu dirnut ili uznemiren.
Ako je ko uznemiren, to je konobar, ali ne zbog muve nego zbog
mrsavog baksisa.

Je li krigla piva u ruci nekog Francuza?
Spazi i promeni boju...
Naglo odlozi casu, urlajuci izgrdi vlasnika i poslugu; izlazi zalupivsi vratima, te nestavlja urlati protiv kafane, piva i muva.

Dolazi Italijan, gleda muvu, tera je, sa smeskom, kratkim potezima srednjeg prsta preko ivice case i sali se s konobarom:"Eto , ja narucim pice, a ti mi doneses i ice." Ipak , svejedno popije i ode, zaboravivsi platiti racun.

Na redu je Nemac: Spazivsi muvu podigne kriglu u visinu nosa, namrgodi se, zatvori oci, zabaci glavu malo unazad, potpuno disciplinovano, na eks popije i pivo i muvu!


Posljednji je dosao Eskim.
Nikad nije vidio muvu, te misli da to sto je ispred njega predstavlja vrlo ukusan zalogaj, mesni specijalitet... pojede muhu, a pivo baci... lol lol


ps. Ko razume, shvatice
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:02 am.