Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Danasnje zene pate depresijom, a cist primer tome je drublanja izmedju porodice i poslovnih obveza.Velika ocekivanja kod moderne zene imaju svoju cenu: vecina zena pate i ocekuju nemoguce sto je dvostruko veci broj od muskaraca, sam razlog depresije kod zena naravno da utice na porodicu i okolinu pa cak i tokom upoznavanja u potrazi za nekim njenim totalno drugacijim deckom, muzem, ili u potrazi za svojom srodnom dusom.
Sam opseg problema mentalnog zdravlja kod zena raste u velikom broju pa se ta stopa depresije neprijatno prikazuje njenim ponasanjem. Otkrio sam da im je najgore doba depresije pod rizikom od 16 do 42 godine, kao i sam primer tome shvatam da bi vecina zelele imati decu, bez uvrede ali je to tacno, takav razlog je udvostrucen iz godine u godini pa se sanse depresije udvostrucuje vise nego muskarci istog uzrasta u godinama.
Najcesca depresija kod zena je, nesanica, fobija i demencija u godinama starosti.

Mnogo puta se moze cuti rec zena koja nasmeje muskarca " Svi ste vi muskarci isti " A pitaju li se one, jesu li sve zene iste i neograniceno nemoguce u svemu?

Ova tema ce uvrediti vecinu zena, no moja tema koju sam hteo pokrenuti dolazi sa razlogom,
bespomocnih shvatanja vecine. Nadam se da imate hrabrost? Imate li svoje " Ja " i slobodno uz nas ovde, osloboditi iz sebe(muskarci i zene) ...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:44 pm.