Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Kao i svaka druga žena, imam listu za i protiv, kada su u pitanju muškarci i sa kojim bih izlazila ili ne. Pod pretpostavkom da i muškarci, takođe, imaju svoje liste, bacila sam se u istraživanje i naišla na članak prestižnog muškog sajta, koji mi je poslužio kao inspiracija da sa nekolicinom muških prijatelja prodiskutujem o toj temi i evo liste žena za izbegavanje.


#1. Sponzoruša
Svi smo upoznati sa ovim, nimalo laskavim, terminom za devojke i žene koje kod muškaraca zanima samo jedna stvar – novčanik. I, mada se većina mojih ispitanika složila da je svaki od njih imao 'bliski susret' sa ovim damama, svi su konstatovali kako je u pitanju bila isključivo i jedino jednokratna 'kombinacija' iliti seks za jedno veče. Činjenica je da se muškarci ne libe društva pomenutih žena, ali isključivo u formi prolazne zabave.

#2. Pametnica
Živimo u savremenom dobu, kada elokventne, sposobne i samostalne žene nisu retkost i neuobičajena pojava. Međutim, jedno je biti žena koja je inteligentna i ima svoje mišljenje, a sasvim drugo kada ste žena koja toleriše i dozvoljava samo jedno – sebe i svoju retoriku. Verbalna umešnost je vrlo privlačna muškarcima, ali kao i u svemu drugom, treba imati mere i znati kada – kako – i šta – pričati, a kada ga oboriti ćutnjom. Pametnice su onaj tip žena kojo imaju potrebu da ističu svoju inteligenciju, pa i po cenu da unize njegovu – a to nijedan muškarac ne voli; egomanijaci se baš i ne kotiraju visoko na njihovom spisku.

#3. Očajnica
To je onaj tip (ružan pridev, samo citiram) žena koje od svakog muškarca kojeg upoznaju, a kamo li se upuste u vezu sa njim, prave onog Gospodina Savršenog. U pitanju su žene koje u svojoj glavi imaju, do detalja, isplanirano kad i šta treba u životu da im se desi, pa tako i brak, otud i ponašanje 'supruge' onda kada mu mesto nije. Par mojih ispitanika, ne svi, su imali kontakt sa ovakvim ženama i, kako kažu, nije im bilo tako prijatno iskustvo. Mame, Bogu hvala, imaju – tako da im nije trebala još jedna – naročito u odnosu koji su hteli imati sa njima.

#4. Žena od utehe
Kao što postoje muškarci za utehu, tako ima i takvih žena. Na prvi pogled, muškarci ne znaju da li je ona izašla iz neke teške veze i da je sve što joj treba samo malo utehe i zabave...dok ne bude kasno. Ovo su jedne od onih dama koje im obično zavrte mozak i srce, samo da bi ga na kraju slomile – kao što je i njima bilo. Ujedno, ovo su možda i najopasnije žene po njih – bar su mi tako rekli – jer se na njima, svesno ili ne, svete za sve loše što su u prethodnoj vezi/vezama same prošle.

#5. Žena psiho
Srećom, takvih muškaraca ima jako malo; a nažalost, mi žene smo 'obeležene' ovim epitetom zbog pojedinih slučajeva. To su one žene koje bukvalno opsedaju muškarca sa kojim su u vezi; jedan poziv dnevno ili u dva dana nije dovoljan – tu su i SMS poruke, mailovi, facebook, twitter proganjanje, i td. Ako nešto muškarci ne vole, to je da su pod pritiskom i nametnutom obavezom u vezi. Nažalost, žene koje praktikuju ovakav vid ponašanja uglavnom su jako nesigurne i nesrećne, što dovodi do toga da svaki pokušaj 'popuštanja lanca' one shvataju kao znak da treba još jače da ga stegnu i to onda ide u krug, sve dok muškarac 'ne pukne' i ne otera sve – uključujući i nju samu – 'tamo gde Sunce ne sija'. Na zapadu se takvi slučajevi obično završavaju zabranom prilaska; dok je kod nas druga priča. Jedan moj poznanik, koji je bio u takvoj situciji morao je bukvalno da se seli – sreća u celoj priči je bila što je bio podstanar, pa mu je bilo lako da napusti stan u kojem je živeo.

Zaključak je, drage dame, da trebamo biti ono što jesmo – bez obmane i igranja igrica – sve se to, pre ili kasnije, sve otkrije i sazna. Budimo odmerene, umerene, taktične i mudre – iako jači pol, muškarci su ipak osetljivi i nežni – samo trebamo znati kako – kada – i šta im pružiti, kako bi bili sretni, zadovoljni i samo naši.

P.S.IZVINJAVAM SE DA JE CLANAK JE OPET COPY-PASTE AL MI SE UCINJIO ZANJIMLJIV..
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 4:48 pm.