Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
PRAVILNIK FORUMA


Pravilnik o ponašanju na forumu namenjen je svim clanovima foruma. Clanovi koji ne poštuju pravilnik bice kažnjeni na nacin koji se propisuje ovim tekstom. Oblici ponašanja koji ce se ubuduce sankcionisati su sledeci :

ZABRANJENO JE:
- Svaki oblik spamovanja tema
- Narušavanje privatnosti, tj. otvaranje tema o drugim učesnicima foruma
- Javno svađanje na forumu – poštujte druge korisnike i njihova mišljenja bez obzira da li se sa njima slažete ili ne.
- Dozvoljena je po neka psovka, ali ne na tuđi račun. Izražavajte se slobodno, ali ne vređajte druge.
- Nepoštovanje rada moderatorskog tima. Za moguce žalbe i sugestije obratite se privatnom porukom ili na drugoj temi
- Obelodanjivanje ličnih podataka o ma kom učesniku foruma bez njegove izričite i javne saglasnosti (slike, adrese, brojevi telefona, e-mail i slični podaci)
- Vređanje članova foruma, članova moderatorskog tima, učesnika u raspravama i posetilaca foruma. Vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orijentaciji.
- Odgovaranje na uvrede istom merom. Uzdržite se!
- Ponovno otvaranje teme koju je već prethodno moderator zaključao ili izbrisao.
- Otvaranje nekoliko istih tema ili pisanje nekoliko istih post-ova zaredom. Duplikati će biti izbrisani.
- erotske sadržaje na pravo mesto - (linkove, slike, priče...) postavljajte na temi Erotske priče. Teme koje budu ovog karaktera, bice premeštene u podforum Erotske priče.
- Bilo kakva reklama firmi, proizvoda, drugih sajtova i njihovih usluga.
- zabranjeno je koršćenje pornografskih slike za avatar ili sliku profila. Erotske su dozvoljene – dakle bez prikazivanja genitalija (za to imate privatnu galeriju).

OBRATITE PAŽNJU:
- Da svoje komentare pište jasno, da ne skrećete sa teme i ne šaljete besmislene poruke samo reda radi.
- Da svoja pitanja postavljate na pravom mestu i na pravi način, odnosno, da u naslovu i tekstu teme postavite kratak opis konkretnog problema sa što više relevantnih podataka vezanih za njega i što manje beskorisnih informacija koje bi samo skretale pažnju na pogrešnu stvar.
- Ne pišite na temi više poruka za redom, jer se time diskusija samo bespotrebno razvodnjava. Sve što je izostavljeno, može se lako dodati koristeći funkciju Izmeni (Edit) koja postoji u okviru svake poruke.
- Izbegavajte pisanje teksta ili delova teksta VELIKIM SLOVIMA - ALLCAPS jer se taj način prema internet bontonu smatra vikanjem
- Izbegavajte poruke bez smisla koje neće sadržati nikakav konkretan sadržaj, tipa: slažem se, i ja, da, ne, i sl. Bilo da se sa nečim slažete ili ne, ako iznosite mišljenje, to mišljenje i obrazložite ili bar jasno stavite do znanja da se slažete sa nečijim obrazloženjem,
- Ne očekujte da dobijete odgovor na svako pitanje. Korisnicima je ostavljena sloboda da odgovaraju ili ne odgovaraju na poruke po svom nahodjenju. Nikoga ne mozete naterati ili prisiliti da odgovori na vašu temu. Administratori, moderatori i ostali članovi su tu da vam pomognu oko nekog konkretnog problema, a ne da ih izrabljujete.


Admin i moderatorski tim - saska70 i nell
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 7:03 am.