Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

lollollol******* Zagreb d.o.o.
×××××, obj. 1
10 000 Zagreb
Željka Vinceković
Bosutska ++
10 000 Zagreb
GSM: 091/+++ ++++Poštovani profesionalci iz ******* Zagreb d.o.o.!

Ja sam Željka Vinceković. Šaljem Vam svoj životopis, u kojem ću opisati svoje obrazovanje, uspjehe, kvalitete, želje i ambicije, jer mi je najveća želja i ambicija, koja bi u potpunosti iskoristila moje natprosječne sposobnosti, raditi kao VAŠ MARKTINŠKI SURADNIK.
Javljam se da se prezentiram, jer bih voljela radno mjesto u Vašoj cijenjenoj agenciji. IZNIMNO SAM AMBICIOZNA, MARLJIVA, INTELIGENTNA, KREATIVNA, MAŠTOVITA, MNOGOSTRUKO TALENTIRANA I PERFEKCIONIST.
Rođena sam u Varaždinu, 3.5.1980., gdje sam završila osnovnu školu i opću Gimnaziju, sve s odličnim uspjehom.

2003. diplomirala sam pjevanje na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu, u klasi odlične prof. Nade Puttar – Gold, također s odličnim uspjehom.  Umjetnička akademija garantira kreativnost..Happy (puno više od Ekonomskog fakulteta.)

Od 5. godine života pohađala sam satove engleskog jezika, što mi odlično ide, pa sam bila prvakinja Gimnazije u engleskom jeziku.

Također sam se, još od osnovne škole, isticala u hrvatskom jeziku, iz područja slikovitog izražavanja, mašte, zrelosti i bogatog riječnika.

U Gimnaziji sam bila posebno cijenjena od profesorice komunikologije, zbog kvaliteta poput izuzetno razvijene desne strane mozga i kreativnost, verbalnih sposobnosti, snalažljivosti, duha i šarma.Na maturalnoj večeri je meni bila dana čast da održim govor u ime generacije, jer makar nisam imala najviši prosjek ocjena, bila sam najkompletnija osoba koja se najviše isticala.Na fakultetu me profesor psihologije pohvalio da sam jako bistra i odličan psiholog.
I, najbolja u glumi i plesu,
Uz iznimne pjevačke uspjehe – pjevanje s najvećim profesionalcima (Lisak, Njikoš, Soul Fingersi, World Youth Choir) u najotmjenijim dvoranama (VD i MD Lisinski), s najlaskavijim kritikama u novinama (''nova Liza Minelli'', ''iznimne glasovne sposobnosti, interpretacija i scenski nastup''.) Na akademiji bih, revolucionarno za klasične profesore, dobila poziv da pjevam jazz i musical, jer time sam se isticala – i organizirala sam marketing za koncerte – ZVUČI KAO EVENT-MANAGEMENT, ZAR NE..?
To sam navela da pokažem da znam što volim i u čema sam izvanredna, I KAD NEŠTO ŽELIM, OSTVARUJEM IZVRSNE REZULTATE.No, u pjevanju sam postigla sve, a imam toliko iznadprosječnih talenata i želim ih sve iskoristiti, u poslu koji bi mi to mogao pružiti i koji volim, biti uspješna, rasti mentalno, duhovno, i profesionalno, širiti horizonte u svakom smislu, upoznavati nove
ljude i solidno zaraditi, a po svemu tome, samo jedno želim – MARKETING. IZNIMNO DOBAR.Ljudi me smatraju simpatičnom, šarmantnom, profinjenom, kreativnom, slobodnog duha i uma i samopouzdanom. Ono što bi također Vama bilo od neprocjenjivog značaja jest to da SLOVIM KAO IKONA STILA, u odjeći, šminki, stavu, profinjenosti, ženstvenosti i isto takvom, uz to i sexy izgledu. SVI me pitaju za savijet, a ako mogu, vode i u kupovinu sa sobom.Znam prezentirati sebe. --> Znam prezentirati SVE ŠTO ŽELIM.
Vrlo sam ambiciozna, marljiva, kreativna, brzo učim i percipiram, uz navedenu bistrinu i talenat za u ovoj struci bitna područja. UVIJEK DAJEM SVE OD SEBE.
Imam odlične ideje, verbalne sposobnosti i kreativnost, te jako dobro poznajem tržište i ljude, i spremna sam puno raditi, učiti, usavršavati se i istraživati.
Imam velike sposobnosti i ogromnu volju, samo ako mi se pruži prilika se dokažem.

Također sam završila tečaj za računalnog operatera u informatičkoj školi Plavec d.o.o. kao najbolja, te se odlično snalazim u Wordu, Excelu, Powerpointu i Internetu.

Slovenski slušam već 10 godina na POP-tv i A-kanalu. Talentirana sam za jezike, pa mi neće biti problem u vrlo kratkom roku naučiti i slovenski i francuski jezik. Isto tako, neće biti problem veoma brzo zaraditi vozačku dozvolu.

Ali, za posao imam sve predispozicije, u što bih iznimno voljela da se i sami uvjerite.
Konačno, obožavam svoju ženstvenost, modu i trendove, i volim i znam pomoći drugim ženama kako to to u sebi probude, u skladu sa svojom osobnosti.


ZNAM DA SAM IDEALNA I IZNIMNO SPOSOBNA ZA OVAJ POSAO - izradu i operativno provođenje marketinških aktivnosti, praćenje i analizu rezultata prodaje, sudjelovanje u organizaciji raznih evenata i sve što je potrebno. Taj posao bih zaista voljela zbog sposobnosti, afinitetu prema marketinškim poslovima, a pogotovo kad se radi o promoviranju ženstvenih proizvoda.Također će Vam vjerojatno biti od značaja što sam se veoma visoko plasirala u natječaju za radno mjesto project managera u internacionalnoj PR-AGENCIJI HAUSKA & PARTNER: ja sam poslala svoj životopis i dobila odgovor da će me pozvati na natječaj ako budem zadovoljavala uvijete. Moram napomenuti da se tražila osoba sa minimalno 3 godine iskustva, a meni su javili da zadovoljavam uvijete, makar nemam fakultet tog smjera, niti iskustvo, ali uočili su potencijal i dali mi šansu. Poslali su mi upitnik, sa profesionalnim i osobnim stavovima, koji sam ispunila tako da su me odlučili pozvati na razgovor. Kreirali su osobni interview, gotovo u potpunosti baziran na mojim odgovorima iz upitnika. Posao nisam dobila jer se oni najviše bave političkim PR-om, ali su NAGLASILI da sam IDEALNA ZA EVENT-MANAGEMENT.
Možete računati na moju profesionalnost i strast i odanost poslu.Ja imam VIZIJU .BIT ĆU VAŠA !
Puno hvala na vremenu i volji što ste pročitali moje pismo.
Iznad svega bi me veselila pozitivna reakcija.
Ja Vas iskreno molim za šansu.
Ali, u svakom slučaju, hvala. Hvala na prilici da se predstavim.

S poštovanjem,
Željka VincekovićTj.


shockwink :D shockwink
I tako se nahvali mlada dama lollol

CV se ne pise vise u toj formi.
Nazalos mlada gospodjice, moju paznju ste uspeli zaokupiti do casova engleskog.
Ja sam se saplela vec kod one reci IZNIMNO pa sam odustala... oops
Hvalite me usta moja kada niko drugi nece... shock
Binicu, da se TI mozhda ne zovesh Zheljko, a?
Binicu, da se TI mozhda ne zovesh Zheljko, a?


nostalgija !!!
sam ja Dragisha...Smile))
Dragishadobio si ime po Binicu...?! :D winkwink
Dragishadobio si ime po Binicu...?! :D winkwink

ma jok,on po meni,smo generacija bako!!!
ZELJKA UDAJ SE ZA MENE,TI SI ZENA KAKVU SAM ODUVEK TRAZIO!!!
(http://www.imagesforme.com/out.php/i29558_CVBor.jpg)
((http://www.fotorola.com/uploads/d459e67c2f.jpg))
(http://www.imagesforme.com/out.php/i29558_CVBor.jpg)


Hm, pa ovo i nije shala, dobijam na desetine losijih CV-a od ovog.
Cilj CV-a je da prosledi karakterne osobine podnosioca a ovaj CV je to uradio.
Na osnovu ovog CV-a kod mene bi osoba svakako prosla za kvalifikacije na neko radno mesto sa srednjem strucnom spremom.
Ako ne radi sa klijentima, pravopis i nije toliko bitan.

Medjutim problem je u tome sto ovaj CV ako nije falsifikat a nadam se da jeste. Ispade da je EFG Eurobank nije kuca od poverenja. Izdaje privatne podatke jer ovo jeste privatan podatak.
Samo jedno ovakvo pismo je ubedilo da ne dajem svoje pare toj banci.
Eto, ispade da EFG Eurobank ima trulu jabuku. A jedna trula jabuka u sanduku...

Davno bese to kada je neko radi fore na ovom sajtu provlacio ime komercijalnog menadzera jednog preduzeca, a cak i da ne poznaje tu osobu...
Ha, ova tema me bas slatko nasmejala. Setio sam se mojih CV-jeva ... smejurija! lol
Sve umem, nista mi nije tesko, druzeljubiv i timski radnik ... ma cuda ... veliki poznavalac racunarske tehnologije i programiranja a ja jedva da ukljucim racunar umem ... a da, inace govorim i 5 jezika. lol
Nema gde me nisu zvali na razgovor! wink
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:27 am.