Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
lol lol lol******* Zagreb d.o.o.
×××××, obj. 1
10 000 Zagreb
Željka Vinceković
Bosutska ++
10 000 Zagreb
GSM: 091/+++ ++++Poštovani profesionalci iz ******* Zagreb d.o.o.!

Ja sam Željka Vinceković. Šaljem Vam svoj životopis, u kojem ću opisati svoje obrazovanje, uspjehe, kvalitete, želje i ambicije, jer mi je najveća želja i ambicija, koja bi u potpunosti iskoristila moje natprosječne sposobnosti, raditi kao VAŠ MARKTINŠKI SURADNIK.
Javljam se da se prezentiram, jer bih voljela radno mjesto u Vašoj cijenjenoj agenciji. IZNIMNO SAM AMBICIOZNA, MARLJIVA, INTELIGENTNA, KREATIVNA, MAŠTOVITA, MNOGOSTRUKO TALENTIRANA I PERFEKCIONIST.
Rođena sam u Varaždinu, 3.5.1980., gdje sam završila osnovnu školu i opću Gimnaziju, sve s odličnim uspjehom.

2003. diplomirala sam pjevanje na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu, u klasi odlične prof. Nade Puttar – Gold, također s odličnim uspjehom.  Umjetnička akademija garantira kreativnost..Happy (puno više od Ekonomskog fakulteta.)

Od 5. godine života pohađala sam satove engleskog jezika, što mi odlično ide, pa sam bila prvakinja Gimnazije u engleskom jeziku.

Također sam se, još od osnovne škole, isticala u hrvatskom jeziku, iz područja slikovitog izražavanja, mašte, zrelosti i bogatog riječnika.

U Gimnaziji sam bila posebno cijenjena od profesorice komunikologije, zbog kvaliteta poput izuzetno razvijene desne strane mozga i kreativnost, verbalnih sposobnosti, snalažljivosti, duha i šarma.Na maturalnoj večeri je meni bila dana čast da održim govor u ime generacije, jer makar nisam imala najviši prosjek ocjena, bila sam najkompletnija osoba koja se najviše isticala.Na fakultetu me profesor psihologije pohvalio da sam jako bistra i odličan psiholog.
I, najbolja u glumi i plesu,
Uz iznimne pjevačke uspjehe – pjevanje s najvećim profesionalcima (Lisak, Njikoš, Soul Fingersi, World Youth Choir) u najotmjenijim dvoranama (VD i MD Lisinski), s najlaskavijim kritikama u novinama (''nova Liza Minelli'', ''iznimne glasovne sposobnosti, interpretacija i scenski nastup''.) Na akademiji bih, revolucionarno za klasične profesore, dobila poziv da pjevam jazz i musical, jer time sam se isticala – i organizirala sam marketing za koncerte – ZVUČI KAO EVENT-MANAGEMENT, ZAR NE..?
To sam navela da pokažem da znam što volim i u čema sam izvanredna, I KAD NEŠTO ŽELIM, OSTVARUJEM IZVRSNE REZULTATE.No, u pjevanju sam postigla sve, a imam toliko iznadprosječnih talenata i želim ih sve iskoristiti, u poslu koji bi mi to mogao pružiti i koji volim, biti uspješna, rasti mentalno, duhovno, i profesionalno, širiti horizonte u svakom smislu, upoznavati nove
ljude i solidno zaraditi, a po svemu tome, samo jedno želim – MARKETING. IZNIMNO DOBAR.Ljudi me smatraju simpatičnom, šarmantnom, profinjenom, kreativnom, slobodnog duha i uma i samopouzdanom. Ono što bi također Vama bilo od neprocjenjivog značaja jest to da SLOVIM KAO IKONA STILA, u odjeći, šminki, stavu, profinjenosti, ženstvenosti i isto takvom, uz to i sexy izgledu. SVI me pitaju za savijet, a ako mogu, vode i u kupovinu sa sobom.Znam prezentirati sebe. --> Znam prezentirati SVE ŠTO ŽELIM.
Vrlo sam ambiciozna, marljiva, kreativna, brzo učim i percipiram, uz navedenu bistrinu i talenat za u ovoj struci bitna područja. UVIJEK DAJEM SVE OD SEBE.
Imam odlične ideje, verbalne sposobnosti i kreativnost, te jako dobro poznajem tržište i ljude, i spremna sam puno raditi, učiti, usavršavati se i istraživati.
Imam velike sposobnosti i ogromnu volju, samo ako mi se pruži prilika se dokažem.

Također sam završila tečaj za računalnog operatera u informatičkoj školi Plavec d.o.o. kao najbolja, te se odlično snalazim u Wordu, Excelu, Powerpointu i Internetu.

Slovenski slušam već 10 godina na POP-tv i A-kanalu. Talentirana sam za jezike, pa mi neće biti problem u vrlo kratkom roku naučiti i slovenski i francuski jezik. Isto tako, neće biti problem veoma brzo zaraditi vozačku dozvolu.

Ali, za posao imam sve predispozicije, u što bih iznimno voljela da se i sami uvjerite.
Konačno, obožavam svoju ženstvenost, modu i trendove, i volim i znam pomoći drugim ženama kako to to u sebi probude, u skladu sa svojom osobnosti.


ZNAM DA SAM IDEALNA I IZNIMNO SPOSOBNA ZA OVAJ POSAO - izradu i operativno provođenje marketinških aktivnosti, praćenje i analizu rezultata prodaje, sudjelovanje u organizaciji raznih evenata i sve što je potrebno. Taj posao bih zaista voljela zbog sposobnosti, afinitetu prema marketinškim poslovima, a pogotovo kad se radi o promoviranju ženstvenih proizvoda.Također će Vam vjerojatno biti od značaja što sam se veoma visoko plasirala u natječaju za radno mjesto project managera u internacionalnoj PR-AGENCIJI HAUSKA & PARTNER: ja sam poslala svoj životopis i dobila odgovor da će me pozvati na natječaj ako budem zadovoljavala uvijete. Moram napomenuti da se tražila osoba sa minimalno 3 godine iskustva, a meni su javili da zadovoljavam uvijete, makar nemam fakultet tog smjera, niti iskustvo, ali uočili su potencijal i dali mi šansu. Poslali su mi upitnik, sa profesionalnim i osobnim stavovima, koji sam ispunila tako da su me odlučili pozvati na razgovor. Kreirali su osobni interview, gotovo u potpunosti baziran na mojim odgovorima iz upitnika. Posao nisam dobila jer se oni najviše bave političkim PR-om, ali su NAGLASILI da sam IDEALNA ZA EVENT-MANAGEMENT.
Možete računati na moju profesionalnost i strast i odanost poslu.Ja imam VIZIJU .BIT ĆU VAŠA !
Puno hvala na vremenu i volji što ste pročitali moje pismo.
Iznad svega bi me veselila pozitivna reakcija.
Ja Vas iskreno molim za šansu.
Ali, u svakom slučaju, hvala. Hvala na prilici da se predstavim.

S poštovanjem,
Željka VincekovićTj.


shock wink :D shock wink
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:33 am.