Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Koliko vas je nekog upoznalo preko interneta i uslo u bilo koji tip veze?

note: kiss i/ili seks se isto racuna u "neki tip veze"


Koliko vas je uopste upoznalo nekog preko interneta? (mIRC, msn, icq i slicno?)


Koliko vas je uslo u neki vid veze pricajuci sa nekim?


Na kraju krajeva, koliko vas je doslo na chet, i pricalo sa nekim private?Svi, zar ne?


Hajde onda, kratko cemo. Prvo: internet je odlican za sitne kombinacije. Drugo: internet je smrt za duge veze.


PRVO: INTERNET JE ODLICAN ZA SITNE KOMBINACIJE.

DRUGO: INTERNET JE POGUBAN ZA DUGE VEZE.


Sada su me valjda svi culi


Onaj ko to ume, veoma lako, ponekad i ne zeleci to, udje u pricu, provali da mu se neko svidja, razmene slike, dogovore se za chaj, nadju se, pricaju, kikocu se, poljube. Dodju kuci i imaju seks. I sjajno im je, jer su nasli nekog normalnog. Jer je svemu prethodila PRICA koje u stvarnom zivotu retko ima. I sve je super, postujem i velicam, jer, super je kad se dvoje nadju.

ALI.....


Taj neko nastavlja da izlazi na internet. Ima super deovjku/tipa sa kojom/kojim je u vezi. Sada je puno opusteniji ( hajde da pricamo samo sa njegovog gledista jer nije bitno sta ce uraditi, i da li ce uspeti da smuva novu devojku, jer ako ne uspe, sutra ce se videti sa svojom regularnom. Deovjke vole opustene tipove, koji nisu u fazonu "MORAM da te smuvam, po svaku cenu!!!" I sta se desava? Prica, dogovor za chaj, nalazenje, pricha, kikotanje, poljupci, seks. I on sada uporedjuje dve deovjke, i ako je druga bolja (zgodnija/lepsa/opustenija/ili bilo sta od prve) raskidaju. Ako ne, ne zove je vise. Ili jos par puta, zarad seksa. Dobro zvuci? Pomisli da je to TVOJA devojka koju si upoznao na netu, koja uveche izlazi na chet i pricha sa svima... kad tad ce se pojaviti neko sarmantan, kao sto si i ti bio prvo veche kada ste chetovali zajedno, i moli se bogu da je taj dan nisi iznervirao.


Tipovi vole sto u jednoj veceri mogu da startuju 50 razlicitih devojaka, a nisu potrosili ni dinara na pice, garderobu i sl, a devojke, devojke se jako lako zaljubljuju preko reci.


I tako... vidjao sam brakove koji su pucali samo zarad VIRTUELNIH veza, gde zena nije ni videla tipa, ali se dopisuje sa njim svako veche. U zapadnom svetu i to se podrazumeva prevarom.


Think about that !!! :D :!: :!: :!: TEMA TEMA TEMA
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:06 am.