Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Preuzeto sa drugog sajta

Banda lepih plavuša hara Sao Paolom
desk - 24. mart 2012. u 16.16

Brazilska policija traga za bandom mladih žena plavuša za koje se sumnja da su izvršile više otmica i pljački u gradu Sao Paolo.

Na meti ove bande su bogate žene u šoping centrima, saopštila je policija, prenosi Bi-Bi-Si.

Žrtve bi obično pratili do njihovog automobila gde su ih pljačkale i držale na nišanu dok su njihove kreditne kartice koristile za kupovine luksuznih stvari.

Policija je saopštila da bandu „plavuša” čine mlade, obrazovane žene srednje klase. Isti izvor navodi da je identifikovano šest osumnjičenih.„Jedna ili dvije govore strane jezike, a neke su se obrazovale u prekomorskim zemljama”, rekao je šef odeljenja policije za otmice Hoakim Dias Alveš.


Ajd same se javite vi sa stranskim jezicimaOn je dodao da je reč o lepim i privlačnim devojkama, lepo obučenim i našminkanim.

Meta bande bile su tajkođe lepe žene, koje su sličnog izgleda, kako bi mogle da preuzmu identitet žrtve dok koriste njenu kreditnu karticu.

Veruje se da ova banda deluje već tri godine i da je opljačkala najmanje 50 ljudi.

Policija je saopštila da su počeli da razbijaju grupu i da su tri osumnjičene osobe uhapšene, među njima jedan muškarac.

Takozvane „ekspresne otmice”, u kojima se žrtve drže nekoliko sati dok im se skidaju pare sa računa i kreditnih kartica, uobičajena su vrsta kriminala u zemljama Latinske Amerike. (Srna)
Mico provalili su te konachno
8) lol tedoK samo da ti javim lol a ostale nek se same jave koje su joshte u bandi lol
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:54 pm.