Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ovako, veoma sam se začudio kad sam danas saznao o ovoj temi, čak me je drug obavestio o tome na telefon.

Dakle, Jelena12345, ti tvoji komentariu nemaju blage veze s mozgom, vidi se koliko si prsla do koske. Odakle ti pravo da mešaš druge ljude sa mnom, nisam ja glup pa da ne provalim ko si ti.

Nisam ja koza ili ovca pa da me neko drugi nagovara šta da pišem, bilo otebi bilo o drugima, ja imam svoju glavu i njom razmišljam.Ta tvoja rečenica gde spominješ Lea i Anasstasiju me je duboko uvredila, jer prvo njih vređaš bez ikakve osnove, a drugo vređaš i mene jer to nije tačno što ti tvrdiš.

Tvoje laži više nemaju granica, sve ono što sam tui napisao u poruci stoji jer si to apsolutno zaslužila svojim ponašanjem prema meni, od samog početka, nemoj da te podsećam šta si mi radila dok sam bio na chatu, ja imam pamćenje kao slon i nemoj meni da prosipaš tvoje baljezgarije, Jelena. I nije mi uopšte jasno što se toliko čudiš zbog čega se ja ovako ponašam prema tebi, pa zato, nedraga Jelena, zbog tvog odvratnog ranijeg ponašanja prema meni. Sve ja pamtim.


Drugo, odakle ti ideja da sam od bilo koje članice tražio bilo kakve slike, to je isto velika uvreda za mene i tražim izvinjenje od tebe zbog širenja laži koje nemaju veze s mozgom. shock shock shock


Treće, tačno je da mi niko nije pričao o tebi, a pogotovo ne Annastasia niti Leo, to ti da izvineš. Toliko si pukla da više ne gledaš šta uopšte pišeš. Anasstasija je bila za sve u pravu što je rekla na ovoj temi, ona nema veze s tim, niti Leo, ja stvarno ne znam odakle ti te laži.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 6:07 am.