Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Da nije zalosno bilo bi smesno, mada je meni iskreno smesno. Rekao Ja Kosti nesto vezano za tebe. Vec drugi put me pominjes, a da te spomenuo nisam, ni indirektno ni direktno. U savezu sam sa Kostom, ne mogu da se ne nasmejem. Nikada se nisam krio, kako iza duplih i troduplih nikova, tako ni iza drugih osoba. Uvek sam reagovao na napade grupe na pojedinca i samo tada sam "napadao' nekada. Ti nikad nisi bila pojedinac kojeg je napadala grupa, vec si uvek bila u grupi i ako sam te ikad napadao to sam cinio licno bez ikakvih satelita. Ti me interesujes isto koliko i zivot na Marsu.
Jednostavno ne mogu da verujem da je Kosta mogao mene spomenuti u bilo kojem kontekstu vezanom za tebe, jer tebe iskreno ne vidim. Niti si mi interesantna- sve dok se sa saveznicima ne okomis na neku jedinku.
Drugi put ti lepo kazem , nemoj bre da me bez veze uzimas za kucanje na raznim temama kako svojim tako i tudjim. Ovo je takva glupost da nemam nameru da bilo sta vise objasnjavam. Oni koji me znaju, znaju i to da si me bez veze uplela u nesto sto ne trebas i sto ja ne radim.
Meni je potreban Kosta da bih TEBIIII nesto naudio???????????? Sta li je sa tobom, da li ovde uopste ima neke logike?????
Kosta je vec rekao da to nema ni veze, ali Kosta zelim da kazes jos jednom kada i da li sam ikada odkucao jedno jedino slovo o autoru ovog posta. Anastasija ti si postavila pitanje slicno ovom koje sam ja kosti i odgovor je NIKAD, ali NIKAD. Jos mi nije jasno da li je ovo paranoja, pomenutog autora posta ili je zelja da bude u prvom planu ili pak pomenuta misli da je toliko znacajna. SMESNOOOOO!
Za kraj, nemoj me vise prozivati, vec drugi put ti skrecem paznju, jer nemas nikakvog razloga za prozivanjem. Do sad sam se suzdrzavao, ali sve ima granice, zato nemoj mene spominjati vise u svojim tekstovima
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:29 am.