Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Dokle god jurimo cene, tragamo za poslom, brinemo za opstanak i budućnost, preživljavamo umesto da živimo, mi smo u stanju stalnog stresa. Kada to prestane, prestaće i dejstvo stresogenih faktora. A podaci govore.. polovina nacije je depresivna, dok je druga polovina nervozna, zabrinuta, boluje od neke psihosomatske bolesti.. I svi zajedno smo nezadovoljni životom kojim već godinama živimo. Agresija usmerena ka sebi ili drugima sve je prisutnija, a ogleda se u sve učestalijem nasilju u porodici, na ulici, u vožnji, komunikaciji..

Ni malo ružičasta situacija, ali ne i bezizlazna. Izlazak iz ovakve situacije ipak postoji, dokle god ljudi sami sebi daju šansu. U vremenu ozbiljnih problema dobro je da se setimo da život ima i svoju lepšu stranu. Zaboravili smo da su razgovor i smeh jedine stvari koje nam mogu pomoći da opstanemo i ostanemo ljudi.

Ljudi.. malo više razgovarajmo između sebe, izađimo iz sopstvenog egocentrizma i okrenimo se drugim, dragim bićima, potražimo radost u malim stvarima jer su nam krupne najčešće nedostupne, okrenimo se pravim vrednostima..
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:12 pm.