Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Naučnici tvrde da su zarad očuvanja vrste životinje razvile poseban veoma delikatan sistem udvaranja i udovoljavanja svom partneru.

Kao paun
Od ove vrste posebno su neki dosta toga naučili. Mužjak pauna poznat je po svom raskošnom repu, od kojeg ženke skoro padaju u trans. Od pauna možete naučiti ne da se šepurite, ali da znate da je izgled ipak bitan. Svakodnevna higijena je osnova dobre veze, a nije na odmet svog partnera nekada iznenaditi i posebno šik odelom, onim što samo on ili samo ona voli.

Kao pingvin
Pingvini ne znaju za usamljenost. U proleće se na jednom mestu skupi na hiljade mužjaka, koji čekaju dolazak ženki. Kada ženke stignu, počinje prava graja i lupanje krilima. Upoznaju se i izabiru srodnu dušu, a veza može potrajati godinama.

Kao leptir
Leptiri osvajaju ne samo lepotom, već i nežnošću. Jači dodir može uništiti njihova mala i nežna tijela. Pa potrudite se i vi da budete nežni prema svom partneru i tako pokažete ljubav.

Kao crvendać
Ljubav zna i za srce i stomak, a sit čovek je srećan čovek. Crvendać kada hoće da impresionira suprotan pol, priredi ženki nezaboravnu gozbu. Ženka čeka, a mužjak joj donosi insekte i crviće i tako šalje poruku da je stabilan i spreman za razmnožavanje. Iznenadite i vi svog čoveka ili ženu, baš nekim dobrim ručkom.


Kao jež
Kada jež proceni da je našao srodnu dušu, obilazi oko nje satima kako bi joj privukao pažnju. Ženka na početku glumi nezainteresiranost, ali s vremenom popusti. Jež ovom porukom govori živom svetu da se upornost uvek isplati.

Kao slon
Veliki i slonovi umeju da budu vrlo umiljati. Seks im predstavlja poseban užitak tokom koga celog sebe predaju partneru. Pa posle se ne raziđu tek tako nego se miluju surlama ili hrane.

Naučnici tvrde i da lav nikada ne koristi svoju snagu da bi ponizio druge, da medvedi ne diskriminišu mlade ako su ženskog pola, da zdrav delfin uvek ranjenom delfinu pomaže da nastavi da pliva, da slonovi ne napuštaju starije...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:34 pm.