Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: Proglas
Obzirom na najnoviji talas spletkarenja, traceva i intriga koji zahvata meni drage osobe i moju skromnost, zelim javno da objavim:

Nikoga nikada nisam muvao, ni smuvao na ovom sajtu i svako ko prica nesto drugo, laze!

Da, volimo se sa Sladjom, sreli smo se i imali smo urnebesan, divlji, nesputani seks. Sladja je divna dama, i smatram se najsrecnijim covekom na svetu samo zato sto se nasmesila na mene.A sada sluzbeni deo:
Nikada nisam voleo traceve, a nejednom sam optuzen da izdajem informacije i tracam. Uvek sam se trudio da ako bilo sta pricam, to da bude neutralno i uvek sam pazio na diskreciju i postovao tudja prava.
Danas sam saznao da neke neprilike koje su me nasle, razultat su traceva od nekih mojih ``prijateljica``.
U vezi toga nameravam preduzeti dve akcije:

1. prekidam kontakte sa svakom osobom koja je ikada postavljala pitanje na FB u vezi nekog drugog forumasa. Iste osobe brisem sa svog FB naloga. Ne interesuje me ko je izvor informacija, bisem bez pogovora i prava na reklamaciju.

2. Crazy Train svojom podbockavajucom indiskrecijom bocka upravo moje najbolje prijateljice. Verovatno ce biti prvi forumas kome cu stvarno razbiti njusku!Takodje moram izjaviti da je daleka divna i ponosna zena i odlicni smo prijatelji! Ne znam treba li da nadovezem da normalan covek ne hotuje sa svojim prijateljima!

Toliko sam hteo reci, hvala vam na paznji, mislio sam da se vremenom sajt procistio, medjutim ispostavilo se da je to bila samo varka.

Lepo se zabavljajte!
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:13 am.