Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Zanima me ima li ovdje žena koje su probale drugu ženu? Evo moje priče: PRIJATELJEVA ŽENA SONJA

Damir se s mojim suprugom upoznao na malom nogometu. Dva puta tjedno haklali su nogomet u jednoj sportskoj dvorani. Tako se dogodilo da je Damir redovno počeo dolaziti kod mog supruga jer su imali neke zajedničke poslove i malo po malo shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkog pa su se počeli intezivnije družiti i izvan dvorane.
Te godine smo zahvaljujući njemu otišli na ljetovanje u jedno malo mjesto pored Zadra. Naime, Damir je sa svojom obitelji redovito ljetovao tamo. Na katu velike kuće bila su dva apartmana sa zajedničkom terasom.

To je bila kuća Damirovih rođaka koji su živjeli u inozemstvu.
Damir je posjećivao kuću, zračio je i održavao. Tako se dogodilo da nam ponudi slobodan apartman po vrlo povoljnoj, rekla bi, prijateljskoj cijeni. Dvije godine za redom zajedno smo ljetovali po dva tjedna u tom mjestu. Apartmani su bili komforni, prekrasno uređeni i namješteni, veliki otprilike pedesetak kvadrata.
Tako smo se, njegova žena Sonja i ja, upoznale pa i sprijateljile.

U Zagrebu bi povremeno zajedno ispijale kavu i išle u šoping. Moram priznati da me Damirova žena Sonja i nije u seksualnom smislu privlačila. Bila je onako manekenski tip. Vitka i za moj ukus malo premršava. Plavokosa, zelenih očiju, a preko nosa imala je pjegice koje su djelovale jako simpatično. U svakom slučaju bila je zgodna ali nije bila žena o kojoj bi recimo maštala i zamišljala je kao seksi pičkicu. Tog fatalnog ljeta moj je suprug posjetio svoju rodbinu u okolici Bjelovara. Otišao je s klincima na nekoliko dana dok sam ja zbog posla ostala u Zagrebu. Damirova su djeca bila kod njegovih roditelja u Tuheljskim toplicama. Njegova supruga Sonja, njena sestra i muž njene sestre otputovali su na more, u već spomenuti apartman.

Damir je morao ostati još koji dan u Zagrebu također zbog posla. Čekala sam svoju obitelj da se vrati iz Bjelovara pa da i mi krenemo put mora. No suprug mi je javio da će produžiti boravak u Bjelovaru još barem jedan dan jer se njegov rođak zaručio pa su odlučili malo feštariti a i klincima se svidjelo. Rekla sam Damiru kako ću sačekati supruga još koji dan pa tek onda krećemo na more. Na to mi je Damir rekao kako nema potrebe da ih čekam te neka idem i guštam malo sama jer on ionako kreće za dan-dva pa on može povesti, osim svoje djece, moga supruga i djecu. Kako je imao kombi to neće biti problem. Suprogov automobil bio je van pogona jer je doživio lakši sudar pa je auto bio na limariji i lakiranju.
Ideja mi se svidjela pa sam se na brzaka spakirala, nazvala muža , objasnila mu kako stvari stoje i krenula sama put mora.
Kada sam stigla do apartmana već se spuštao sumrak. Vozila sam relativno polako i nekoliko puta stajala na odmorištima. Ispred kuće nije bilo automobila a kuća je bila u mraku. Pretpostavila sam da je Sonja sa svojima još uvijek negdje na plaži ili su otišli negdje na kavu, možda večeru.

Odnjela sam stvari u apartman, na brzinu se raspakirala te otišla malo obići mjesto. Susrela sam nekoliko znanaca, domaćih ljudi, s kojima sam se već poznavala. Malo smo se ispričali te ispili lijepu količinu crnog vina. Vrativši se u apartman osjećala sam lagani umor i vrtoglavicu što je bila posljedica umora i ispijenog vina. Terasa je bila osvjetljena što je značilo da su Sonja i ekipa doma. Nisam imala volje sada im se javljati pa sam to odgodila za jutro.
Dok sam se u mraku skidala spremajući se za krevet, kroz staklena vrata ugledala sam Sonju. Bila je u kupaćem kostimu. Naslonila se na ogradu terase i preko krošnji drveta gledala prema moru. Pomislih tad kako uopće ne izgleda loše ovako s leđa. Lijepa prćasta guza, a i noge nisu za baciti...Onda se trgnuh iz tih misli. Nasmijala sam se sama sebi i bacila se u krevet.

Probudila sam se fino naspavana i odmorana. Pogledala sam na sat. Bilo je tek sedam sati. Odlučila sam ustati i baciti se pod tuš. Nakon tuširanja navukla sam na sebe samo kućni ogrtač i širom otvorila dvokrilna vrata što su vodila na terasu. Terasa je bila prostrana. S lijeve i desne strane ograđena zidom koji su priječili eventualne znatiželjne poglede. Naprijed je bio niži zid ispod kojeg je raslo drveće a preko krošnji se pružao lijep pogled prema moru. Uzela sam laptop i sjela za stol na terasi. Prethodno sam skuhala kavu a iz hladnjaka sam izvadila rashlađenu bocu Gina i Tonic. U stakleni vrč nasipala sam kocke leda. Lagano sam ispila čašu Gin Tonica i polako sam srkala kavu.
Laptop je bio spreman i polako sam krenula pisati.
Zanijela sam se pisanjem tako da uopće nisam znala koliko je vremena prošlo. Kada sam odlučila uzeti pauzu kako bi popila malo Gin Tonica vrata susjednog apartmana su se otvorila i na njima se pojavila Sonja. Na sebi je imala ogrtač ali poprilično kratak. Rukama je razbacivala kosu. Nasmiješila se i pitala ima li koje piće i za nju? Naravno da ima, odgovorila sam. Prišla je, pozdravile smo se te sam joj ponudila da sjedne a ja sam otišla po čašu. Usput sam joj donjela i šalicu kave ispričavajući se što je hladna. Komentirala je kako joj ne smeta jer je to dobro za ten.

Nastavak pročitajte na mojem blogu:
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 8:12 am.