Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Koliko kritika je dovoljno da bi postigle ono zbog cega i postoje? Koliko kritika je potrebno za povratak na stari i dobri izgled sajta?
-Igrala se deca...
-Evo,vec drugi put kucam ovde,a sve sa jednom zeljom.Zelim,jednostavno,da vidim koliko izrecenih kritika je potrebno,da bi se vratiostari izgled sajta?!? Ne,ne,ne mora da se vrati stari izgled,inovacije su uvek dobro dosle,samo da se ovaj ocaj promeni.Ovoliko negodovanja mora da urodi plodom,osim ako...
-Tvrdoglavost i sujeta su rezistentne na antibiotik kritikacilin,tako da...Ovaj sajt "zivi" za nas i od nas.
-Hajde dajte svoju ocenu od 1-5,a tvorci novog,a praistorijskog izgleda sajta neka izracunaju prosek.Moja ocena je: dovoljan 2+,s` tim da je + samo zbog truda koji je ulozen,pa ma koliki i kakav on bio.
P.S.Izvinjavam se svim citaocima teksta ako smatraju da sam bio pregrub u svojim ocenama.Sve je u najiskrenijim zeljama,a radi sveopstog poboljsanja sajta.


SVE U SVEMU ZAKLjUCAK JE SLEDECI:OSTANE LI OVAKO SAJT JE PUKAO NACISTO,A DA LI SAM U PRAVU POKAZACE VREME.OVO JE SMESNO HAHAHAHAHAToliko o tome i tim vajnim moderatorima koji su ocigledno pobrkali profesiju. Eto morao sam da editujem post koji sam postavio pre god. dana i sta je sa chatom. Pa vise ne postoji toliko o tome, a sad malo o moderatrima.

Sta reci o moderatoru koji ima za avatara slicku na kojoj je ona naj???? Haahahahah pa ok je avatar ako se shvati na saljiv nacin i ja zelim da ga tako shvatim. Sto se ostalih moderatora tice ( cast izuzecima ) sve sami obicni licemeri i ljudi koji su prepuni sujete i kontradiktornosti. Dovoljno je samo pregledati neke postove pa videti kako cas kazu jedno, cas misle drugo, a rade trece. Jbt. kao da su politicari u stvari su odvratni, opet cast izuzecima ima ih.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 5:11 am.