Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Dvadesetšestogodišnji Zadranin nepravomoćno je osuđen na 6 mjeseci zatvora jer je iz osvete, dvijema sugrađankama otvorio lažne profile na Facebooku i Iskrici.

On je otvorio, na ime jedne od djevojaka, e-mail adresu, profil na Iskrici sa punim imenom i prezimenom, fotografijom, adresom i naveo da nudi seksualne usluge. Na Facebooku je također oglašavao njezine usluge. I na ime druge djevojke iste je radnje učinio. Na Iskrici je objavio imena, adrese, telefone i fotografije djevojaka.

Ovo je prvi ovakav sudski slučaj u Hrvatskoj. On se, naime, htio osvetiti djevojkama jer ih krivi za prekid sa bivšom djevojkom, njihovom prijateljicom. Jednu djevojku poznaje od djetinjstva i zna njezine podatke, a do podataka druge djevojke je došao preko njezine iskaznice mladeži HDZ-a, jer ju je on regrutirao u stranku.

Pohotnici su odmah pohrlili zvati djevojke, a jedna se toliko uzrujala da je bila hospitalizirana, a cijela ju je situacija koštala godine studiranja i stipendije jer nije bila u stanju polagati ispite, iako je bila odličan student.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 5:35 am.