Dali neko zna dobro mesto na zlatiboru za provod. Unapred hvala
- ·
- Prijavi
- ·
- Jun 13, 2012 11:11 am
Pedja, povedi nas, pa cemo da ti pokazemo. 8)
Pedja, povedi nas, pa cemo da ti pokazemo. 8)
Duhovito nema šta

Dobrodosao na forum.
Ja sam bila na Zlatiboru samo jednom, tako da nisam prava da ti odgovorim na ovo pitanje.

Ja sam bila na Zlatiboru samo jednom, tako da nisam prava da ti odgovorim na ovo pitanje.

Taka ti je Zlica.......... prvo ti poželi dobrodošlicu da se opustiš, a onda te išamara.................
))

Donna..
Najlepši ljudi i najlepše stvari u životu su najjednostavnije!
Najlepši ljudi i najlepše stvari u životu su najjednostavnije!
Dobrodosao na forum.

Познајем солидно Камчатку, и Петропавловск, на Златибору би залуто :D
Taka ti je Zlica.......... prvo ti poželi dobrodošlicu da se opustiš, a onda te išamara.................
))

To će naš Tantal da te sprovede

Ja nisam nikad bila na Zlatiboru,a Kopaonik poznam ko svoje prste

Moja je sreća srneća, a grešno mi je smešno. Ako me neko čačne, u oči ove plačne, nije to neutešno...ja umem od suza da pravim-klikere lepe, prozračne

))

E, za ovo ces dobiti dve roditeljske, a ne jednu...

Mica je definitivno najbolji poznavatelj Kopaonika, meni je pokazala i najskrivenija mjesta

Mica je definitivno najbolji poznavatelj Kopaonika, meni je pokazala i najskrivenija mjesta

И . . .

I? Pa, Duvnjak zalut'o... Nikako da se povrati co'ek.

I? Pa, Duvnjak zalut'o... Nikako da se povrati co'ek. 

А ти све гледала?
Damica pricala u pricaonici...

Najbolja mesta za provod su ti van Zlatibora.
Ali, ako hoces da ti oderu kozu sa ledja, cele Partizanske Vode (BanditenWasser) su tu i zeljno te ocekuju, pocev od parkiranja pa na dalje, ocekuj da u crvenom plasticnom kiosku platis kafu kao u centru Londona.
A i ceo Zlatibor je boooooooring...Jedino je dobar da vozis neku enduraljku po okolnim livadama, samo skini tablice jer ce lokalci odma da te prijave, bilo je nekad letenje sa motornim zmajem, i njih su oterali...
Zlatibor=skupo, a dosadno...
Nemoj da ides tamo.
Ali, ako hoces da ti oderu kozu sa ledja, cele Partizanske Vode (BanditenWasser) su tu i zeljno te ocekuju, pocev od parkiranja pa na dalje, ocekuj da u crvenom plasticnom kiosku platis kafu kao u centru Londona.
A i ceo Zlatibor je boooooooring...Jedino je dobar da vozis neku enduraljku po okolnim livadama, samo skini tablice jer ce lokalci odma da te prijave, bilo je nekad letenje sa motornim zmajem, i njih su oterali...
Zlatibor=skupo, a dosadno...
Nemoj da ides tamo.
Hvala na iskrenosti
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:21 am.